AFCB Draft: bekijk integraal wie het beste team samenstelde

De redactie van AFCB kent een pak fervente fantasy-spelers, maar heeft ook af te rekenen met enkele onervaren ‘noobs’. Ideaal om die samen in één draft te gooien, zodat elke vooraf afgesproken theorie na één ronde de vuilbak in kan!

Chaos verzekerd, en dat levert steevast goeie tv op. De draft vond woensdagavond plaats, wanneer we meestal podcasten, en werd 18 ronden lang opgenomen voor uw entertainment! Laat gerust weten wie volgens jullie de beste draft achter de rug heeft en onze AFCB Editor League zal domineren.

Bekijk hier wie welke spelers in zijn team drafte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s