AFCB Week 1 Betting Tips

Vanaf nu gaan we ook elke week enkele tips geven om je kleingeld in iets groter geld om te zetten. Uiteraard zonder enige garantie op resultaat! We houden ook bij welke redacteur de beste Nostradamus is. Voor meer uitleg bij de hints: check de podcasts. De odds halen we bij Unibet en kunnen natuurlijk elk uur van de dag veranderen. Op het einde van het seizoen zien we wie er 50% haalt.

Dirk (1-1-1)

Eerst zat ik op de Bucs – Cowboys over, maar ondertussen is die al 52. Misschien toch wat te hoog voor de goede Tampa defense.

Lions vs 49ers: -8. De Lions zijn trash en de Niners defense top. Iedereen is nog gezond bij de Niners. We hadden de line graag op 7 zien staan, maar de Niners coveren deze -8. (Resultaat: -)

Saints vs Packers -4. De Saints spelen niet thuis, maar in Jacksonville. De Packers zijn hungry in het laatste seizoen van Rodgers. Ook hier weer zou -3 ons wat beter aanvoelen, maar er is te veel nieuw bij de Saints. (Resultaat: L)

Texans vs Jags -4. Beide teams zijn trash, maar slechts 1 ervan heeft een ervaren QB. De Texans mogen deze wedstrijd met een field goal verliezen, en dan nog win je deze bet. Deze bet heb ik dankzij het expert advies van Frans.: Resultaat: W)

Frans (3-0)

Texans vs Jags -4. Texans (Resultaat: W)

Teaser Dolphins +3,5 en Chargers -2,5 (Resultaat: W en W)

Volgende week op de podcast onze volgende tips!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s