AFCB PODCAST #56 – Limburg Shotguns VS Ghent Gators // Interviews + Analyse

De Ghent Gators zakten op zaterdag 11 september af naar het legendarische Mijnstadion in Beringen om de Limburg Shotguns in de ogen te kijken. Met een 47-6 eindstand kwam er een duidelijk winnaar uit de bus. 

Dirk en Rein namen hun draagbare podcaststudio mee naar Beringen en duwden een microfoon onder de neuzen van enkele (hoofdrol)spelers. Tom Ragaert (00:00) en Thomas Lezy (26:00) van de Gators vertelden hoe zij de nederlaag verteerden. Langs de kant van de Shotguns mocht MVP Michael Davis (18:13) zijn zegje doen over de uitstekende prestatie van zijn team.

PS: In de uitzending vermelden we een 46-6 eindstand. Deze bleek niet correct te zijn, onze excuses! Brainfarts are a part of life!

YOUTUBE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s