AFCB PODCAST #57 – NFL Week 1 Review

Geen pre-season meer, it’s regular season time! Welk nieuws viel er te rapen in blessureland en welke invloed heeft dit (03:23) op de competitie? Hoe brachten enkele rookies het er van af (06:10)? Welke wedstrijden vonden Laurens en Rein de moeite om even over door te bomen (10:30)? Ook keren de vast rubrieken van vorig podcast seizoen terug (52:13)! Wil je een centje op de NFL spelen, luister (en lees) de betting odds van enkele redacteurs (59:20)!

Like, share en deel onze podcast naar believen en enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s