AFCB Week 2 Betting Tips

Week 1 was een goede week voor de AFCB Betters. maar had nog beter kunnen zijn als de Lions hun miraculeuze comeback wat minder was geweest. Dirk vreesde nog de 8 punten en had liever 7 gezien, en zijn vrees werd waarheid, want het werd exact +8 voor de Lions. Dat de Texans niet zomaar de boot zouden ingaan, zagen zowel Frans als Dirk gebeuren. Dirk had zijn gut moeten volgen en de over 52 moeten spelen op de Bucs en Cowboys, die het makkelijk haalde. Dirk leerde ook een goede les om niet op je eigen team te betten, want dan lijkt het alsof je 2x verliest. Frans teasde de de Dolphins naar +3.5 en de Chargers naar -2.5 en die bets haalden het ook allebei. Frans start dus 3-0 en Dirk staat op 1-1-1. Wat heeft week 2 in petto voor de gokkers? Ook nu weer vonden we onze odds op Unibet. Heb je zelf tips of vind je ergens leuke prop bets? Laat het ons weten!

Dirk (1-1-1)

Dolphins vs Bills -3.5: De Dolphins wonnen nipt van de Patriots, de Bills gingen onverwacht de boot in tegen de Steelers. Daarom geeft Vegas een kleinere win dan verwacht voor de Bills. De Bills gaan het niet laten gebeuren om op 0-2 te vallen, al zien we natuurlijk liever -3 staan. We zijn wel de laatste wedstrijd van 2020 niet vergeten, toen de Bills met 56-26 wonnen. Geef ons dus maar de Bills aan -3.5.

Eagles vs 49ers -3: De Eagles klopten met duidelijke cijfers de Falcons, de 49ers deden tot 5 minuten voor tijd hetzelfde met de Lions. In onze preseason rankings schatten we de Niners een pak hoger in dan de Eagles. Als Jalen Hurts nog een keer uitpakt met een puike prestatie, zullen we sterk onder de indruk zijn. Het is in Philly, maar de Niners gaan hun voet niet nog een keer van het gaspedaal halen. De Dline van de Niners is wel even andere koek dan die van de Falcons. Niners aan -3 lijkt dus een steal.

Cardinals vs Vikings: Over 50.5. Twee teams met een pak aan offensieve wapens en niet de beste defenses. De Cardinals zetten 38 punten op het bord en de Vikings 24. Dit zou wel eens een leuke shoot out worden, de Cardinals gaan verder op hun elan en de Vikings hebben een W nodig. Geef ons hier maar de punten!

Frans (3-0)

Dolphins vs Bills -6.5: Frans heeft zoveel vertrouwen in de Bills dat hij er nog zelf 3 punten bijzet, wat hem natuurlijk betere odds oplevert.

Colts vs Rams: -4: Dirk zag deze ook wel zitten, de Rams spelen met veel vertrouwen, en dat is wat de Colts net mankeren. De Colts hebben Carson Wentz, de Rams Matthew Stafford. Daar kunnen geen 4 punten en het thuisvoordeel van de Colts tegenop. De line staat nu op -3.5, dus er zijn blijkbaar nog mensen met vertrouwen in de Colts.

Bucs vs Falcons: +10.5. Frans heeft wat vertrouwen in enkele dogs, iets wat hem vorig jaar wel wat opleverde. De officiële lijn is +13, dus de Falcons mogen met 12 punten verschil verliezen, en dan maak je nog winst. Frans heeft extra vertrouwen in de Falcons, of net wat minder in Brady en co, want hij bracht de line zelf naar 10.5 voor nog meer mogelijke winst.

Browns vs Texans: +10.5. Ook in deze dog heeft Frans extra vertrouwen, want de line staat op +12.5. Dat moet zowat de grootste spread zijn dat een ploeg heeft die de week ervoor nog met 16 punten verschil won. Daarom zet Frans dus nog een keer 2 punten erbij in het voordeel van de Texans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s