AFCB Week 3 Betting Tips

Week 2 was ook nu weer een topweek voor de AFCB betters. Dirk ging maar even 3-0 met zijn best bets, en Frans was 2-2. Dat brengt het totaal van onze AFCB bets op 9-3-1. Als je weet dat je +- 56 à 58% van je bets moet binnenhalen om winstgevend te zijn, is dat tot nu toe een prima resultaat. Er waren wel wat freebees te vinden in week 2 doordat de Bills slechts op -3.5 stonden, en ook de Eagles stonden aan die odds omwille van het feit dat de Eagles de week ervoor nog gewonnen hadden. Dat is het voordeel dat de lines in week 2 nog niet echt afgestemd staan op de algemene sterkte van het team in kwestie. De over 50.5 punten in de Vikings Cardinals wedstrijd kwam al snel binnen. Vlak na rust gingen de beide teams al boven de 50 punten. Frans had pech dat de Rams met de hendrem op leken te spelen tegen de Colts en zag zo zijn -4 met 1 punt verschil in rook opgaan. Naast de winnende Bills bet die zelfs extra geteased werd naar 6.5 (straf als Dolphins fan), won hij ook door op de +10.5 Texans te betten. Ook deze kwam binnen, de Falcons slaagden erin om de +10.5 niet te coveren, mede dankzij een pick six bonanza van Matt Ryan op het einde van die wedstrijd. Kunnen de heren in week 3 hun hot streak verder zetten?

Dirk (4-1-1)

Texans vs Panthers: -8: Dirk ziet 2 bets op deze wedstrijd. De eerste is de Panthers -8 spelen. De Panthers zijn goed bezig, staan op 2-0 mede dankzij een goede defense en CMC. De Texans verloren met Tyrod Taylor hun starting QB en gaan op de run rekenen. De Panthers gaan niet veel nodig hebbe om deze bet te coveren.

Texans vs Panthers: over/under 42: under 42. Een tweede bet op deze wedstrijd. Dankzij de hierboven beschreven shitshow bij de Texans zien we hen in de eerste wedstrijd met Davis Mills als QB niet aan 10 punten geraken. De Panthers zijn beter, maar gaan ook geen 40 op het bord zetten als dat niet nodig is. Dirk speelt niet graag unders omdat je dan moet hopen op een crappy game, maar deze lijkt ons wel haalbaar.

Cardinals vs Jaguars : +7.5. Hier rekenen we erop dat Urban Meyer nog steeds niet weet waar hij eigenlijk mee bezig is. De Jags zijn nog steeds geen goed team, en Trevor Lawrence heeft zelf ook nog werk aan de winkel. Dus hier spelen we de Cards aan -7.5.

Frans (5-2)

Raiders vs Dolphins +3,5: Voor de tweede week op rij speelt Frans tegen zijn eigen Dolphins. Derek Carr is on a roll (raar dat we dat moeten schrijven) en zou kunnen verder rollen tegen de Dolphins. -3.5 voor de Raiders wil zeggen dat ze met meer dan een FG moeten winnen, maar de Dolphins spelen zonder starting QB Tua Tagovailoa, dat mag dus geen probleem zijn.

Jaguars vs Cardinals: -7.5. Frans pakt een beetje minder risico dan Dirk en zet de line op -6.5 om ze onder 1 TD te krijgen.

Browns vs Bears: +7.5.: Frans heeft geen vertrouwen in de eerste start van Justin Fields als QB, maar zet de line toch ook hier op -6.5 voor de Browns om dit onder 1 TD te krijgen.

Nota van de redactie: omdat er al 2 van de tips van Dirk op een Thursday night game vielen, gaat hij er tegen zondag nog eentje bij zoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s