AFCB PODCAST #60 – NFL WEEK 3 RECAP

Een 109 yard kick six, de Chiefs op de laatste plaats in de divisie, de langste field goal uit de geschiedenis en Tom Brady als leading rusher: Week 3 in de NFL had weer alles van een rollercoaster waarop wij maar al te graag zitten. 

Frans en Dirk bespreken de belangrijkste wedstrijden in de NFL: we passeren langs de overwinning van de LA Rams tegen de Super Bowl-winnaars uit Tampa Bay, vragen ons af of de Chargers iets kunnen komen doen in de play-offs en trekken ons de haren uit bij het zien van de Bears offense. Uiteraard was er ook hulde voor Justin Tucker, die de langste field goal uit de geschiedenis trapte, en konden we niet naast de ‘herboren’ Aaron Rodgers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s