AFCB Week 4 Betting Tips: Dog Week

We blijven ‘on a roll’ bij AFCB. Frans 2-1, Dirk 3-0 in week 3. Samen zijn onze betters ondertussen een whopping 14-4-1. Moesten ze niet voor kleingeld spelen, zaten ze al lang in Vegas met deze winst percentages. Er was een klein foutje geslopen in de Raiders v Dolphins van Frans, Dat was in het artikel duidelijk Raiders -3,5 (en niet Dolphins +3,5). Maar als je Dolphins +3,5 hebt genomen dan zat je goed natuurlijk. Je zal zien dat zowel Dirk als Frans veel dogs nemen deze week.

Recap week 3

Dolphins v Raiders -3,5: Bij 25-16 leek de buit binnen, maar de Raiders maakten het spannender dan nodig en konden met een FG verschil niet coveren,… too bad.

Jaguars vs Cardinals: -6.5 dat leek lang niet goed te gaan, maar in the end konden de Cardinals het rechttrekken

Browns vs Bears: -6,5.: Frans had geen vertrouwen in de eerste start van Justin Fields als QB en had gelijk.

Texans vs Panthers: -8: Een rookie QB bij de Texans en de Panthers die al 2-0 waren. Deze bet kwam gemakkelijk binnen aangezien de Panthers 24-9 wonnen.

Texans vs Panthers: over/under 42: Ook de under in deze wedstrijd kwam gemakkelijk binnen. Wederom de rookie QB en het feit dat beide teams het nogal fel op de run gooiden, deed Dirk deze beslissing nemen. Terecht blijkbaar.

Dirk (7-1-1)

New England vs Tampa Bay: -6.5 Brady die terugkeert naar Foxborough en daar het all time passing record kan breken van Drew Brees. Meer motivatie gaat hij niet nodig hebben. De Patriots zijn na een mindere paar weken wat op de sukkel en de Bucs hebben een verlies van vorige week goed te maken. Bucs met een TD moet lukken.

Denver v Baltimore : +1 Je zal zien dat Frans ook deze bet speelt, en Dirk volgt zijn redenering perfect, ook al waren de Broncos voor hem een preseason dark horse om de playoffs te halen. Hun geluk houdt op tegen de Ravens. Dirk speelt op Bwin en heeft daar niet op tijd de +1.5 kunnen pakken die Frans had.

New Orleans v NY Giants +8 Ook nu weer de zelfde bet als Frans, maar de odds zijn al wat opgeschoven en Dirk zet de Giants in op +8. De Giants gaan geen 0-17 halen en zouden tegen de Saints wel eens dichtbij hun eerste W kunnen geraken.

Chicago v Detroit +3. Ook deze laatste bet komt overeen met Frans, maar Dirk laat de +3 van Bwin wel staan. Een FG verschil mag nog net voor break even.

Frans (7-3)

Chicago v Detroit +2 : Staat +3 op unibet, heb ik geteased naar +2, geen idee waarom Chicago na de shitshow op offense vorige week hier favoriet is. Ja hun defense is ok, maar HC Nagy weet zich geen raad met wat te doen met rookie QB Fields. Vergeet ook niet dat de Lions maar werden verslaan door de Ravens met een record setting 66 yard FG.

Denver v Baltimore : +1,5: De tegenstanders van de eerste drie weken van Denver zijn 0-9 (waarvan 3 losses tegen de Broncos natuurlijk). Met een goeie defense en een game manager als Bridgewater heb je in elke wedstrijd wel een kans, maar de Ravens die gaan all out gaan tegen de Broncos want anders riskeren ze om de rol te lossen met de Browns en de Bengals

New Orleans v NY Giants +8.5 : Dit is een riskante pick omdat de Giants veel blessures hebben op WR. Toch een interessante om een flyer op te nemen omdat je aan geen kanten een streep kan trekken op wat de Saints deze week gaan doen, dan kan je maar hopen dat ze het bij een voorsprong van 8 punten welletjes vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s