AFCB Week 5 Betting Tips

Week 4 was ok maar iets minder succesvol dan de eerste drie weken. Dirk was 2-2, hij zat er boenk op met Baltimore en de NY Giants, maar had iets teveel vertrouwen in Brady of te weinig in Bill zijn defense. Frans & Dirk werden vorige week volledig in de luren gelegd door de incompetentie van Bears HC Nagy en verloren dus hun Lions bet. Ook Frans (2-1) zag de Giants tot leven komen tegen een up and down Saints en had voorspeld dat de Broncos het moeilijk zouden hebben tegen een degelijke tegenstander. Off the record had hij er nog Jets +6 bij gedaan, maar als het hier niet op papier staat dan telt het niet. Dirk prikte ook nog een off the record bet mee, door live de Seahawks te betten wanneer Jimmy G uitviel, maar ook deze telt niet mee.

Dirk (9-3-1)

Washington vs New Orleans -1.5 Dirk pikt deze bet mee aan +1.5 voor de WFT, na vorige week ook al te cashen op het verlies van de Saints. Hij hoopt dat ze 2x onderuit gaan tegen een NFC East team, of op zijn minst slechts winnen met 1 punt verschil. Let op, deze staat ondertussen reeds aan +2 als je hem nu nog wil betten.

Jaguars vs Titans -4.5: De Titans verloren vorige week van de Jets, ze gaan dat geen 2x achter elkaar laten gebeuren, daar zijn ze te goed voor. Een overwinning met op zijn minst 5 punten zou er zeker moeten inzitten.

Cardinals vs Niners Over 50: De Cardinals zetten wekelijks meer dan 30 punten op het bord, en nieuwbakken QB Trey Lance zou dan nog 3 TDs moeten scoren of aangeven. Risky business volgens Frans, maar de Cardinals defense heeft toch de laatste 3 weken 33, 19 en 20 punten binnen gekregen, daar moet Kyle Shanahan toch iets op vinden?

Frans (9-4)

Chicago v Las Vegas -6: Stond op -5,5, maar even geteased naar -6. Chicago verliest zijn RB en de Raiders gaan gebeten zijn om hun teleurstelling op iemand af te werken.

San Francisco vs Arizona: -5,5: Cardinals are flying (get it?) en QB Lance van de 49ers mag het nu Garrapolo geblesseerd is bewijzen, zal deze week nog niet lukken vermoed ik.

Cleveland v Los Angeles Chargers: -2.5: Stond -1,5, maar geteased naar -2,5. De Browns are living dangerously de laatste weken en de Chargers zijn on fire. Geen dogs dus bij mij deze week – good luck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s