AFCB Week 6 Betting Tips

Week 5 was een emotional roller coaster voor Frans. QB Trey Lance van de 49ers maakte het de Cardinals niet gemakkelijk maar uiteindelijk coverde Arizona de -5,5. Al wat ik nodig had van de Chargers was om te winnen met een FG van de Browns. De Chargers slaagden er niet om de run van Cleveland te stoppen, maar gelukkig konden de Browns QB Herbert niet stoppen en was die ook binnen. Dan cruise je toch naar 3-0 als je alleen Las Vegas -6 nodig hebt tegen Chicago? Wrong, de combinatie van een goeie wedstrijd van Bears QB Fields en het feit dat de Raiders spelers misschien wisten wat er over het hoofd van hun coach hing zorgde ervoor dat deze bet een ‘Mirage’ was. Dus 2-1. Dirk had een mindere week en rekende zich al rijk wanneer de Titans makkelijk coverden, maar de Saints een terugkeer hadden door oa een Hail Mary. Ook de Cardinals Niners over 50 kwam niet eens in de buurt, daar had Frans gelijk. 1-2 op de week dus.

Dirk (10-5-1)

Titans vs Bills -5 De Bills hebben na hun opening loss tegen de Steelers alles en iedereen van het veld geblazen, en nu gingen ook de Chiefs met 18 punten voor de bijl. De slechte Titans defense kwam tegen de toch niet zo geweldige Jets 2 weken geleden maar net weg met een OT win, de Bills zouden met 1 hand in de broekzak de 5 punten moeten kunnen coveren.

WFT vs Chiefs -6.5 De Chiefs zijn nu 2-3 en staan laatste in hun divisie. Revenge moet hun mindset zijn zondag als ze tegen een WFT spelen waarvan de defense al weken aan het zwijmelen is, en waar Heinicke zelfs niet aan een positieve fantasy score kwam. Ik verwacht dat de Chiefs met hun voet op het gaspedaal gaan spelen, en een TD verschil moet lukken.

Jags vs Dolphins +3 Urban Meyer zal er alles aan doen om met een eerste W de verhaallijnen rond zijn persoon wat te veranderen. De Jags spelen in Londen meestal een goede wedstrijd in hun home away from home, en treffen een Dolphins team op de dool. Brisset krijgt de boel niet in gang, en ook de goede Dolphins defense kan hen niet meer redden. De Jags zouden wel eens outright kunnen winnen, maar mogen nog verliezen met een FG om deze bet te winnen. Ik tease ze daarom naar +3.5 en krijg bij Bwin daar nog goede odds voor. Dirk gaat zelf naar Londen, dus zal vurig voor zijn ingezette euro supporteren.

Frans (11-5)

Carolina v Minnesota +1,5 : Te veel kwaliteit bij Minnesota om hier underdogs te zijn

Baltimor v LA Chargers +3,5: Hebben ze in Vegas gezien wat Herbert deed met een goeie Browns defense? De Ravens gaan niet iedere week tegen een meltdown Colts team spelen. Als de Chargers zelfs nog met een FG mogen verliezen? I’ll take it.

Denver v Las Vegas +3,5.: Dog week voor mij. Steady Teddy tegen een onthoofd Raiders team met een chip on their shoulder? Carr is gonna light it up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s