AFCB Week 7 Betting Tips

Week 6 was up and down. Het blijft voor Frans meer goed dan slecht gaan (2-1). Hij had gelijk dat de Raiders er een lap gingen op geven en dat de Vikings zouden winnen. Hij had echter de meltdown van de Chargers en de topprestatie van de Ravens op dezelfde dag niet zien aankomen. Ook Dirk beëindigt de week op 2-1, maar had zondagnacht wel een 3-0 verwacht. De Bills -5 gingen echter de mist in en verloren zelfs outright van de Titans. De Jags zag hij live in Londen de +3.5 gemakkelijk coveren en hij vierde zelfs mee alsof hij niet 1.90 maar 190 euro won. Verder waren ook de Chiefs op revenge tour en coverden ze gemakkelijk de -6.5. Samen zijn onze AFCB Betters nog steeds 24-12-1, kunnen ze dat volhouden? Op naar week 7!

Dirk (12-6-1)

LA Rams vs Detroit+15.5: Een Jared Goff revenge game! Ooit gaat het eens moeten meezitten voor de Lions. Ze zijn nu al 0-6. Goff moet zich voor zijn coach bewijzen, en tegen wie kan dat beter als tegen zijn ex team. Het probleem zou wel eens kunnen zijn dat er aan de andere kant ene Stafford staat die ook een revenge game on his mind heeft. Maar verliezen met meer dan 2 TDs zou toch de ultieme vernedering zijn voor Goff, dus we zien hem wel zijn beste beentje voorzetten in deze.

Tampa Bay vs Chicago +12.5: De Bears zijn niet geweldig, maar zijn ze zo slecht? De wedstrijd is in Tampa, maar we hebben de Bucs de laatste weken toch regelmatig de voet van het gaspedaal zien halen. Fields zou nu toch ook stilaan gerodeerd moeten zijn, en de Bears defense laat ook niet zo heel veel toe de laatste tijd. Hopen op een close loss voor de Bears!

San Francisco vs Indianapolis: +4 Deze bet kan je ook bij Frans zien staan; maar Dirk sprong al gelijk maandagochtend op deze bet toen de line nog +4 was voor de Colts. De verwachting is zelfs dat de Colts deze outright gaan winnen, dus verliezen met een FG zien we zeker ook zitten.

Frans (13-6)

Miami vs Atlanta -2,5: De Falcons die een extra week rust hebben en Miami die net van London terugkomt na een koude douche, I’ll take it!

San Francisco vs Indianapolis: +3,5: Ik kan geen streep trekken op de 49ers, geen idee wat ze gaan brengen, maar als de Colts mogen verliezen met een FG , dan neem ik dat graag aan.

New York Giants vs Carolina: -3.: Carolina ging strijdend ten onder tegen de Vikings terwijl de Giants het nu al hebben opgegeven lijkt het.

Hou ook de Thursday Night game in de gaten Broncos +3 kan interessant worden als beide RB’s van Cleveland out zijn en Baker Mayfield niet speelt.

Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s