AFCB (Stories) Podcast #65 met Red Lion Nicolas De Kerpel

on

Iedereen houdt van American Football, zelfs Olympische kampioenen! Nicolas De Kerpel, Red Lion en Olympisch hockeykampioen zat deze week in onze 65ste podcast. Rein zat met een biertje aan tafel met het clubicoon van hockeyclub Herakles die letterlijk élke major title in de hockey op zijn CV heeft staan. Laurens wou dit ook niet missen, had werkverplichtingen, dus trokken we hem via Skype binnen. 

Waar haalde Nicolas zijn liefde voor het football vandaan? Welke raakvlakken zijn er tussen hockey en football? Waarom supportert hij voor de getormenteerde Giants? Wie gaat volgens hem de Super Bowl winnen? Welke parallellen zijn er tussen Nicolas en Tom Brady? Welk soort podcasts maakt hij zelf (hint: Beyond The Athlete)? En wat zou hij kiezen; een stiffarm van Derrick Henry of een hockeybal op de verkeerde plaats krijgen?

De antwoorden op deze vragen en (veel) meer hoor je in deze AFCB Stories aflevering!

Vul ook onze poll op Spotify in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s