AFCB Week 8 Betting Tips

Heartbreak voor Frans in week 7, Atlanta won van Miami, maar hij had 3 punten nodig en het waren er maar 2. De Giants herleven en geven de Panthers een pak slaag – wie had dat zien komen? Enkel de winst van de Colts tegen de 49ers haalde hij binnen, voor het eerst een sub .500 week, that hurts.

Dirk ging een nieuwe dog week aan, en daar zaten enkele serieuze dogs bij. De Bears waren helaas dog shit, en haalden in de verste verten de +12.5 niet tegen de Bucs. De Lions daarentegen gingen meer dan mee met de Rams en Goff had misschien wel de game winning bal in de handen. Helaas voor hen ging die naar Jalen Ramsey, maar de +14.5 werd vlot gehaald. Dirk voorspelde dat de Colts de +3.5 gemakkelijk zouden halen en verwachtte zelfs winst voor Wentz en de zijnen, en dat kwam ook uit. 2-1 ook weer deze week waardoor hij op 14-7-1 uitkomt. Bijna halfweg zitten onze betters nek aan nek.

Dirk (14-7-1)

Carolina vs Atlanta -2.5: De Panthers zitten in QB limbo en zijn de pedalen wat kwijt. De Falcons wonnen 2 op rij (weliswaar tegen de Jets en Dolphins), maar zien Kyle Pitts ook openbloeien. Als de Falcons thuis met een FG kunnen winnen is deze bet binnen.

Philadelphia vs Detroit +3: Weer een bet op de Lions? Weer een bet op de Lions! De Lions zijn ondertussen zowat het beste of moedigste 0-7 team dat ooit speelde, en ze verdienen eindelijk een win. Waarom dan niet thuis tegen de Eagles die 4 van hun laatste 5 verloren en nergens echt indruk maken. Als de Eagles met 1 of 2 punten verschil winnen, is deze bet ook nog binnen.

Patriots vs LA Chargers -5.5 De Patriots haalden een dikke win binnen zondag, maar dat was tegen de Jets. De Chargers komen terug uit hun bye en zijn fris. Bovendien hebben ze iets goed te maken na de smadelijke nederlaag tegen de Ravens 2 weken geleden. De Patriots moeten voor deze wedstrijd naar de andere kant van het land. Alle pijlen wijzen richting een vlotte winst van de Chargers, hopen dat het ook zo uitdraait.

NY Jets vs Cincinatti: -9.5 Een bonus 4e tip deze week omdat de Jets Zach Wilson kwijtspeelden en met Mike White (wie?) zullen starten. De Bengals komen van een sublieme winst tegen de Ravens met vol vertrouwen naar New York. Nooit gedacht dat ik de Bengals ooit aan -9.5 zou gokken, maar dat doen we dus wel deze week.

Frans (14-8)

Arizona v Green Bay +6,5: Ik begrijp dat de Packers WR problemen hebben en dat de Cardinals on a high zitten. Rodgers zit echter al met zijn gedachten in de playoffs en come hell or high water dan gaan ze deze wedstrijd moeten winnen voor seeding. Pack wins outright.

New Orleans v Tampa Bay: -5: De defense van de Saints mag dan wel op niveau spelen, de offense is Kamara en wat figuranten. Tot hij retired wed ik niet meer tegen Brady – zou hier dus toch met een TD verschil moeten kunnen winnen.

Minnesota v Dallsa: -2.5.: Heb ik geteased van -1,5 naar -2,5. Ik geloof in de Vikings en ik denk dat ze zelfs in de playoffs kunnen komen, maar het tempo waarmee Dalles speelt ligt hen niet – show-me-the-money!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s