AFCB Week 9 Betting Tips

Week 8 was back to business voor Frans, met en 2-1. De Packers (+6,5) wonnen van de Cardinals in een close one en Dallas (-2,5) slaagde er zelfs zonder Dak Prescott in om Minnesota aan de kant te zetten. So far so good, maar dan slaagde een andere back up QB er in om de Bucs (-5) aan de kant te zetten – why Tom, why? Aan de andere kant van de VIP Room van O’Leary’s zat Dirk op zijn nagels te bijten. Net voor 18h zei hij nog dat hij het een gemakkelijke week voor te betten vond, 7 uur later stond hij 0-4. Dat zal hem leren om op crap ploegen te gokken, en al zeker om 2 weken achter elkaar op de Lions te betten. Niet slim, 4 hele euro’s kwijt en back to the drawing board.

Dirk (14-11-1)

Philadelphia vs LA Chargers -1.5: Net als Frans geloof ik niet dat de Chargers 3x op rij zouden verliezen, en al zeker niet tegen de Eagles, die op een high zitten na het pak rammel dat ze de Jets gaven. Proficiat. Dirk heeft de pick nog vrij vroeg ingezet, en krijgt nog een puntje cadeau tov Frans.

Kansas City vs Green Bay +7.5: Aaron Rodgers is dommer dan we dachten en ging naar een (waarschijnlijk overbetaalde) homeopaat ipv naar een vaccinatiecentrum, en daarom vloog deze line plots van de min naar zwaar in de plus voor Green Bay. Back up QBs doen het de laatste tijd schitterend en Jordan Love mag laten zien dat hij in dat rijtje thuishoort. De Chiefs defense is nog steeds trash en de Packers recupereren al hun missing pieces van vorige week. Go Pack Go!

Carolina vs New England : -2.5 De officiële line is -3.5, maar we teasen dit even onder een field goal. De Panthers zijn geen 4-4 team waardig, en Sam Darnold werd vorige week nog richting Narnia gebodycheckt. Mac Jones cruist ondertussen wel naar een rookie of the year award en doet wat hem gevraagd wordt, de games managen. We rekenen hier dat Bill B een defensive gameplan klaar heeft om Darnold weer spoken te laten zien.

Frans (16-9, 64%)

New York Giants v Las Vegas -3,5: Ook al was de score op het eind tegen de Chiefs close, op geen enkel moment had je het gevoel dat de Giants die wedstrijd konden winnen. Las Vegas gaat minder fouten maken dan Kansas City en moet dit kunnen binnenhalen.

Philadelphia v Los Angeles Chargers: -2,5: De speeltijd is voorbij voor de Chargers – als ze hier niet met een field goal kunnen winnen, dan zijn ze over rated.

Indianapolis v NY Jets: +10,5 : Come on Jets, geef er nog es een lap op op offense en maak gewoon gebruik van enkele bonehead plays van Carson Wentz. Onder de 10 punten verschil verliezen, dat moet toch kunnen?

Tot volgende week, betters!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s