AFCB PODCAST #68 – OBJ release // Eerste start Jordan Love // Refs review // Week 9 // 

Een nieuwe gekkigheid in Las Vegas, upsets overal, OBJ nergens op een team en de eerste start van Jordan Love: week 9 kon ons opnieuw bekoren. Dirk, Laurens en Jan bespreken een nieuwe week aan NFL wedstrijden.

Odell Beckham Jr. werd gecut door de Cleveland Browns en vond geen nieuwe werkgever in de waiver wire. Intussen werd Damon Arnette buitengegooid bij Las Vegas Raiders, wat Laurens verleidde tot frustratie over de desastreuze 2020 draft. In diezelfde draft verraste Green Bay door Jordan Love te kiezen, die zondag voor het eerst mocht spelen bij de Packers. Het werd niet meteen een succes, stelde aandeelhouder Jan vast. Zijn ervaring als ref kwam van pas bij de wedstrijdbespreking van de Steelers-Bears, waar ref Tony Corrente de hoofdrol opeiste met enkele twijfelachtige calls. We overlopen de vele upsets en gekke wedstrijden op deze speeldag, de standen in fantasy, de toekomst in college en de betting tips van de week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s