AFCB Week 10 Betting Tips

Miserie, miserie, miserie – toch voor Frans. Het begon al goed op donderdag : de back up QB van de Jets , blesseert zich en Wentz lijkt dan toch te weten naar wie hij moet gooien. Third string QB tegen een ontketende Wentz : 0-1. De emmer van Las Vegas kan dan toch vollopen, blijkbaar heeft het dodelijk ongeval meer impact op de Raiders dan het vertrek van hun head coach : 0-2. De Chargers hebben Frans doen zweten tot het einde, maar die was toch binnen : 1-2. De eerlijkheid gebied mij te laten weten dat ik later in de week nog 3 extra bets heb bijgevoegd (o.a. Pats en Falcons) en die waren er wel boenk op, maar dat telt hier niet hé. Week 9 voor Dirk was een clean sweep na zijn 0-4 van vorige week. 3-0 dankzij de Chargers die eindelijk nog eens wonnen, de Packers die “slechts” met 7 punten verschil verloren en de Patriots die vlot de maat namen van de Panthers. Frans en Dirk houden elkaar binnen schootsafstand, met beide rond de 60%.

Dirk (17-11-1)

Kansas City vs Las Vegas +3.5: Dit is eerder een bet tegen de Chiefs dan voor de Raiders. Zelfs tegen de Packers zonder Aaron Rodgers kregen de Chiefs hun trein niet echt op de rails. Na alles wat er de voorbije weken gebeurd is, is het tijd voor een revenge game in het eigen stadion voor de Raiders. Derek Carr en de rest van de Raiders zijn goed genoeg om binnen de 3 punten van deze Chiefs op de sukkel te blijven.

Seattle vs Green Bay -2.5 Na een bewogen week voor Rodgers en de Packers, krijgen ze de Seahawks voorgeschoteld op Lambeau Field. Het experiment met Jordan Love was geen succes, en het is nog geen zekerheid dat Rodgers weer zal starten. Daarom staat de lijn nog laag op -3.5, maar we teasen dit voor de zekerheid naar -2.5 om de Seahawks binnen een fieldgoal te houden.

New Orleans vs Tennessee : -3 We springen mee op de Titans bandwagon. Bij de Saints is Trevor Siemian nog steeds de starter, en het lijkt erop dat Alvin Kamara niet 100% is. In dat geval zouden we niet echt weten op wie de Saints moeten rekenen om punten te scoren. Het is wel een risico, want aan de andere kant staat de Saints defense wel meer dan stevig op zijn voeten.

Frans (17-11, 60,7%)

Miami v Baltimore -6,5 : Stond -7,5, maar heb ik geteased tot net onder een TD. Onzekerheid op QB bij Miami tegenover Lamar, moet lukken.

New England v Cleveland: +1,5: De Patriots zijn goed bezig en met Bill weet je nooit. De Browns leken echter bevrijd na de release van Odell (get it) en zetten druk op Burrow, de jonge QB van de Bengals.

Dallas v Atlanta: +9 : Wat een stinker van Dallas tegen de Broncos. Die gaan zich zeker herpakken. De Saints konden de Falcons echter niet stoppen vorige week ondanks een top defense. Gaat Dallas winnen? Waarschijnlijk wel. Kunnen de Falcons het onder 9 punten houden? Ik hoop het wel!

Tot volgende week, betters!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s