AFCB PODCAST #70 – Cam is back! // OBJ dud // BAFL spanningen // …

Het was ons wel een weekje in footballand…

In de NFL pikte de Chiefs de draad terug op als Super Bowl contender, de Bucs kregen op hun doos van Taylor Heinicke – die als een bezetene speelde – en de Patriots zijn terug van weg geweest. We kijken ook even hoe OBJ zijn transfer naar Rams verliep in de eerste week (spoiler alert: niet goed). En de Seahawks bleven steken op 0 punten voor het eerst in het Russel Wilson era.

Nog niet gek genoeg? Dan hebben we de controverse in BAFL rond de halve finale tussen de Shotguns en de Tigers. We zetten de feiten nog eens op een rijtje en blikken voorzichtig vooruit op wat zijn kan…

Genoeg stof tot discussie, met jullie podcasters Jan en Rein!

Vergeet de poll op Spotify niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s