AFCB Week 11 Betting Tips

Frans kreeg klappen te verwerken. het begon al slecht op Thursday Night toen zijn eigen team de Ravens op hun nummer zette. Fan zijn van een team en tegen hen wedden blijkt een slechte combinatie. Patriots – Browns had ook volgens Vegas een spannende matchup moeten zijn, maar het werd een blowout. De verwachte +9 van Atlanta werd uiteindelijk -40 voor de Cowboys. Dus 0-3 deze week en even tijd om te herbronnen.

Dirk (18-13-1)

Atlanta vs New England –6.5: Dit lijkt erop dat Vegas me erin wil luizen met de -6.5, maar ik ga er toch voor gaan. De Patriots zijn de laatste weken een covering machine en gaan zeker winnen bij de Falcons. De vraag is met hoeveel. De Falcons hebben een vrij goed record, maar hun wins kwamen allemaal tegen bottom teams. Nu Calvin Ridley weg is, komt Kyle Pitts ook niet meer uit de verf en weet Matt Ryan niet meer van welk hout pijlen maken.

Philadelphia vs New Orleans+1: De Eagles winnen van mindere teams, en lijken niet te zwaar te verliezen tegen goede teams. Daar zitten echter veel garbage time comebacks tussen. Ik vertrouw ze niet om 2 weken achter elkaar te winnen. Bij de Saints doet Trevor Siemian het niet slecht, maat hij mist wel pass catchers. Toch is Philly nog favoriet om te winnen? Ik denk dat de Saints dit gewoon gaan winnen, ook al is het in Philly./

Indianapolis vs Buffalo: -7 De Bills hebben nog eens een statement win nodig om de rest van de AFC te laten zien dat ze top dog zijn. Tegen wie kan dat beter dan tegen Carson Wentz? Toegegeven, de Colts zijn goed bezig en deze lijn schreeuwt om de Colts te pakken, maar ik verwacht me nog eens aan een good old rout van de Bills, waar Stefon Diggs eindelijk onder stoom komt.

Cowboys vs Chiefs : over 55.5: Als de Chiefs echt terug zijn, gaat dit een high flying game zijn. Beide teams zijn intrinsiek in staat om vele punten op het bord te zetten. De defense van de Chiefs is niet al te best, die van de Cowboys wel, maar kunnen zijn Mahomes, Hill en Kelce stoppen als ze on a roll zijn? Wij supporteren voor veel punten in deze wedstrijd;

Frans (17-14)

New York Jets v Miami -3,5: Na de shock tegen de Ravens (die ik niet had zien aankomen), mogen de Dolphins bevestigen tegen een Jets team die blijkbaar alsmaar dieper en dieper zakt.

Carolina v Washington: +3,5: Weer veranderingen bij Carolina – consistentie op QB bij Washington, moet lukken.

Green Bay @ Minnesota under 49,5.: Ik blijf er normaal ver van weg van die over/unders, maar needs must when the devil vomits into your kettle – dus sterke defense Packers die maar 18 punten per wedstrijden tegenkrijgen en Vikings die gemiddeld maar 24 punten maken. Die under moet kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s