AFCB PODCAST #71 – Jason Garrett ontslag // Chicago en Seattle // Tegenvallende toppers // …

Dog Week: versie 2! Opnieuw waren er behoorlijke verrassingen te noteren in de NFL, al zijn we intussen elf speeldagen ver.

Dirk, Frans en Laurens bespreken het nieuws in de NFL. Jason Garrett werd na een teleurstellende periode ontslagen bij de New York Giants. Een nieuwe rebuild lijkt zich op te dringen, stellen de jongens vast. Ze merken ook op dat er in zowel Chicago als Seattle problemen zijn: Matt Nagy lijkt op weg naar de uitgang bij de Bears, terwijl Russell Wilson niet echt gelukkig lijkt bij de Seahawks.

De wedstrijden dan! De topper van de elfde week in de NFL was eigenlijk een stevige tegenvaller, want de Cowboys en Chiefs speelden geen topwedstrijd. De Tennessee Titans verloren ook, dit keer van de Houston Texans. Zonder Derrick Henry en alle offensieve wapens lijkt het lastig voor Ryan Tannehill om uit te blinken, stelt Frans vast. We duiken ook naar Washington Football Team-Carolina Panthers, waar Taylor Heinicke toonde dat hij de toekomst kan worden in de hoofdstad en Cam zijn officiële comeback verder zette. Volgens Laurens zijn de New England Patriots het beste team in de NFL op dit moment.

In de pick ‘em staat Frans zowaar aan de leiding. Ook aan de leiding staat Georgia, in de play-offranking van college football dan. College-kenner Dirk loopt hoog op met het verrassende Cincinnati, terwijl hij vreest voor Alabama. In de bets ging het goed voor Frans, Dirk stelde zichzelf teleur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s