AFCB Week 12 Betting Tips

Wel, Frans is alweer genezen voor een jaar om zich aan over/under te wagen. Het leek er even op dat de under 49,5 van Green Bay en Minnesota kon lukken, maar dan brak de hel los in het vierde quarter. Miami -3,5 en Washington +3,5 liepen dan wel weer vlot binnen (alhoewel Flacco en Cam het even spannend maakten) , 2-1 dus in week 11. Dirk ging weer maar eens stevig onderuit. De laatste weken vallen onverwachte uitslagen, en dat vertaalt zich helaas ook in de betting results. Gelukkig waren de Patriots er nog, maar 1-3 was Dirk zijn score deze week.

Dirk (19-16-1)

Tennessee vs New England: -5.5 Dirk heeft 2x geprofiteerd van een bet vroeg in te zetten. Hieronder kan je lezen dat Frans aan de kant van de Titans staat aan +6.5, en ondertussen is de lijn zelfs opgeschoven naar 7. Voor Dirk zijn de Patriots al enkele weken een zekere bron van inkomsten. De Titans hebben echt niemand op RB, WR of TE over om ballen te vangen of te lopen. Henry out, Julio Jones op IR en nu zal ook AJ Brown deze wedstrijd missen. Dat wordt dus alles zelf doen, Tannehill!

Seattle vs Washington +2.5: Nog een lijn die op enkele dagen tijd serieus verhuisd is. Op maandag stonden de WFT nog 2.5 punten in het krijt, ondertussen zijn ze een 1.5 point favoriet. Dirk heeft ook deze maandag al genomen aan +2.5, en het geloof lijkt dus bij iedereen wat weg te zijn dat de Hawks nog iets van hun seizoen kunnen maken. Zo lang die hand van Russ niet gefikst geraakt, durven wij de kant van de Seahawks niet nemen. Geef ons maar Heinicke!

NY Giants vs Philaldelphia: -3.5 Voor deze 3e pick was het wat zoeken, maar de Giants zijn hun OC kwijt, en ook de terugkeer van Saquon lijkt niet veel te veranderen. Dit team stevent af op een total rebuild. Maandag werd de enige TD nog gevangen door een offensive lineman. De Eagles lijken meer en meer vertrouwen te krijgen in Jalen Hurts, geef ons dus maar de Eagles.

Frans (19-15)

Chicago v Detroit +3: Met alle geruchten rond Nagy, blessure van Fields en het feit dat de Lions er toch een paar keer dicht bij geweest zijn, ga ik er van uit dat Detroit dit thuis op Thanksgiving kan binnenhalen

New England v Tennessee: +6,5: Dat de ‘resurgent’ Patriots de Titans thuis kunnen verslaan wil ik wel geloven, maar met meer dan 6 punten? Nee dat is te veel.

San Francisco v Minnesota : +3: Om dog week te vervolledigen heb ik er niet alleen vertrouwen in dat de Vikings coveren, ik denk dat ze gewoon gaan winnen aan de westkust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s