AFCB Week 13 Betting Tips

In week 12 was het voor Frans opnieuw lijdzaam toezien hoe zijn underdogs het niet konden afmaken. Met een last minute field goal tegen Detroit was de buit binnen op Thanksgiving, maar op zondag liep het niet zo vlot. Tennessee kon New England tot in de derde quarter volgen, dus die +6,5 zat er nog in, maar turnovers en gebrek aan WR’s zorgden ervoor dat die bet de mist in ging. Dit betekent ook dat Dirk er wel boenk op zat. Minnesota leek op weg om te coveren op het einde, maar ook hier was een turnover op het einde het verschil tussen winst en verlies : 1-2 in week 12. De omgekeerde wereld voor Dirk met 2-1. De Patriots blijven zijn melkkoe en ook de WFT was op de afspraak. Ze mochten nog met 2 punten verliezen, maar wonnen straight up. Dat je niet op de Eagles kan rekenenen om Daniel Jones over de knie te leggen is dan weer wel misschien geen verrassing.

Dirk (21-17-1)

Alabama vs Georgia -6.5: Een vleugje college football, waarom niet! In de SEC Championship game zal het om de knikkers gaan. Alabama flirt al weken met een nederlaag, die er normaal gezien zaterdag moet komen. De Alabama defense krijgt veel punten binnen, en de offense van Bryce Young krijgt voor het eerst een NFL Light kaliber defense tegen. Dit kan wel eens een pandoering worden, al is het ook veel wishful thinking van Dirk.

Buffalo vs New England +3: De Patriots wonnen 6 games op rij en zijn nog steeds 3 point dogs? I’ll take it! Deze wedstrijd heeft de 1ste plek in de AFC East als inzet, en de Bills gaan met een ei in de broek spelen tegen deze freewheeling Patriots. Als de Patriots verloren dit seizoen, was het nipt, dus +3 nemen we graag aan.

LA Chargers vs Cincinatti: -2.5: Die andere hot hand in de AFC zijn de Bengals. Een wissel van de wacht in de AFC North, en het zijn niet de Browns die de scepter van de Steelers overnemen, maar de Bengals. Ok ,de Ravens zijn er ook nog, maar Joe Burrow speelt met veel vertrouwen. Dat kan niet gezegd worden van Herbert en de Chargers, bij wie het licht stilletjes lijkt uit te doven.

Frans (20-17)

Detroit v Minnesota -7: Volgens mij halen de Vikings nog de playoffs, maar dan moeten ze overtuigend kunnen winnen zoals teams als de Lions

Pittsburgh v Baltimore -3,5: Na de shitshow van de Steelers tegen de Bengals verwacht ik niet dat ze het veel beter gaan doen tegen Lamar.

Seattle v San Francisco: -3.5.: Ook hier lijken de 49ers op de playoffs af te stevenen, maar dan moeten ze afrekenen met division rival Seattle die aan het zwalpen zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s