AFCB Week 14 Betting Tips

Het is duidelijk dat Frans na zijn succesvolle start in de eerste helft van het seizoen nu al een paar weken aan het zwalpen is. Vikings deden iets wat nog geen enkel team deed dit seizoen – verliezen van de Lions, Baltimore wilde mij niet zien winnen toen ze niet voor de XP en de OT gingen en QB Garrapolo liet de Seahawks terug in de wedstrijd komen. Resultaat : 0-3. Ook aan de andere kant ging het Dirk niet veel beter af. Als College kenner zat hij er falikant naast bij Georgia vs Alabama en ook de Bengals lieten hem in de steek. Gelukkig waren er nog de Patriots die hem nu al weken op rij geld opleveren.

Dirk (22-19-1)

WFT vs Cowboys -4: Heinicke heeft al weken op rij een paar keer geluk gehad, en zo zijn de WFT aan een win streak bezig. Dem Boyz moeten dringend nog eens flexen om te laten zien dat zij en niemand anders de top dog in de NFC East zijn. De playoff spot is immers nog niet verzekerd! Cowboys dus met een vlotte overwinning.

NY Giants vs LA Chargers -10: De Giants moeten beseffen dat ze uit de playoff race zijn en best een beetje “tanken” nu. En hoe doe je dat beter door iemand te laten starten die nog nooit gestart heeft met Jake Fromm. Fromm komt over van de Bills, kent de playbook dus nog niet echt en zal nerveus zijn. De Chargers zitten nog steeds in een must win. Give me the 10 points.

Tennessee vs Jacksonville: +8.5: De Titans komen uit hun bye, maar hebben ze nu al een nieuw offensief plan gevonden? Dit lijkt ons een ideale spot voor de Jags om toch nog eens te laten zien dat ze iets kunnen. Dat iets hoeft nog geen overwinning te zijn, maar toch best meegaan met de Titans en dan mogen ze nog verliezen met een TD.

Frans (20-20)

Houston v Seattle -7: Houston is done en Wilson leek vorige week weer teken van leven te geven – Go Hawks!

Denver v Detroit +8 : Na hun eerste win , moeten de Lions het de Broncos toch tenminste moeilijk maken

Pittsburgh v Minnesota : -3: Laatste kans voor de Vikings om mij nog in hen te doen geloven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s