AFCB Week 15 Betting Tips

Week 14 was de week van grote spreads en de heropstanding voor Frans – Seattle versloeg Houston en de Vikings konden de Steelers net afhouden. De line bij de Lions was +8 tijdens de week, maar dan vielen er 18 spelers uit in Detroit en speelden ze met practice spelers met een line die naar +12.5 ging. Hopelijk heb je het nieuws gevolgd en deze bet gecancelled. Hoedanook 2-1 en terug boven .500! Alweer een ok week voor Dirk met 2-1. Zijn geldkoe, de Patriots waren in een bye, dus moest het elders gezocht worden. Dirk had terecht vertrouwen in de Chargers die de Giants zouden zoek spelen, en ook Dem Boyz brachten hem een euro op na hun winst tegen de WFT. Dat je op Jacksonville niet kan rekenen om tegen de verzwakte Titans ook maar een klein vuistje te maken, is dan weer een logische les die geleerd moet worden. Op naar week 15!

Dirk (24-20-1)

Philadelphia vs Washington +7: Dit is een wedstrijd die mogelijk mee zal beslissen over een wild card spot. Beide teams zijn 6-7, en toch is Philly een -7 favoriet? Er zijn wat COVID gevallen in Washington, maar 7 punten lijkt me te veel. We denken dat dit een close game gaat worden.

Indianapolis vs New England +2.5: De Pats zijn goed uitgerust na hun bye en zijn een road dog vs de Colts. We springen dus weer op de Pats bandwagon. Als leider in de AFC een underdog zijn is toch straffe kost, dus we hopen dat het Bill en de zijnen inspireert om vol voor de winst te gaan.

Tampa Bay vs New Orleans: +11 De Saints zijn lang het zwarte beest van Arians geweest. 3 van de 4 laatste ontmoetingen gingen naar Sean Payton. De Bucs zijn op dit moment sterker dan ooit, en dat kan van de Saints zeker niet gezegd worden, maar 11 punten is veel voor een team dat de laatste ontmoeting nog met 36-27 won. Geef ons dus maar de Saints om niet te zwaar te verliezen.

Frans (22-21)

Jacksonville v Houston +3.5 : Ja het is een shitshow in Houston, maar ik kon nog net voor het ontslag van Meyer deze odds krijgen – come on Texans!

San Francisco v Atlanta +9.5: Ja de 49ers doen het niet slecht en pushen voor een playoff spot, maar de Falcons hebben wel wat wapens om het misschien tot 1 TD verschil te houden

Denver v Cincinnatti +2.5: De talentvolle Bengals tegen de average over achieving Broncos – yes please!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s