AFCB Week 16 Betting Tips

Week 15 was een goeie week voor Frans. Geen Urban Meyer effect in Jacksonville en de Texans wonnen outright. Idem voor de Bengals in Denver, die ook outright wonnen. Enkel Atlanta moest het feestje verstoren, het is de laatste keer zij mijn vertrouwen krijgen. Defense was nergens en Matt Ryan droeg de bal als een ‘loaf of bread’. Dus 2-1 deze week terwijl ik later nog Saints +11 heb genomen omdat ik dat wel heel hoog vond. Dirk ging 1-2. De geldstroom van de Patriots hield eindelijk op met vloeien, en ook de WFT was een verloren bet. Die had waarschijnlijk kunnen vermeden worden door even naar de COVID lijst te kijken. Gelukkig hadden de Saints hun 2 jaarlijkse beatdown met de Bucs wel nog op het menu staan. Wat staat er deze week op het betting menu?

Dirk (25-22-1)

Tennessee vs San Francisco -3.5: De Titans zijn nog altijd zonder hun belangrijkste wapens en de 49ers lijken red hot. Het lijkt logisch dat San Fran dit doortrekt, maar net dan kunnen de turnarounds snel komen natuurlijk. Hopen op een goede prestatie van Jimmy G!

Jacksonville vs New York Jets -2.5: Slecht tegen nog slechter. Maar volgens ons zijn de Jets dus minder slecht en moet een overwinning met een FG te doen zijn tegen deze stuurloze Jags.

Arizona vs Indianapolis: Indy moneyline. Met op de moneyline te gokken hoopt Dirk dat de Colts gewoon winnen. De spread was tot nu toe +1 voor de Colts, dus Vegas geloofde in een nipte overwinning voor de Cardinals. Wij zien dat anders en nemen dan maar ineens de moneyline van de Colts om betere odds te krijgen.

Frans (24-22)

Cincinnatti v Baltimore +2,5: Baltimore had met een backup QB kunnen winnen van de Packers en de Bengals hadden het moeilijk tegen de Broncos en hun backup QB – Ravens winnen, of … gaan voor twee aan het einde van de wedstrijd en verliezen met 1 punt.

New England v Buffalo +2,5: Sean Mc Dermott kan deze wedstrijd misschien wat slimmer coachen dan de eerste wedstrijd toen hij verloor tegen een Bill Belichick die zijn QB 3 keer liet passen.

New Orleans Saints v Miami +3: Dog week vervolledigen met een sentimentele pick. New Orleans heeft een top defense, maar aanvallend lijken ze Kamara niet te kunnen unleashen. De kans voor Miami om te bewijzen dat ze niet alleen tegen kneusjes kunnen winnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s