AFCB PODCAST #76 – Burrow breekt records // Bills pakken Pats // Playoffs // …

Een matchup tussen twee aartsrivalen staat altijd met stip aangeduid in onze agenda en dat was met de AFC North classic Ravens – Bengals niet anders. Joe Burrow maakte gehakt van de Ravens defense en grossierde die vierde meeste passing yards in een game. Ooit! Dat vraagt om een analyse van Dirk en Rein. 

In de AFC East was het dan weer de beurt aan de Bills en de Pats om de rivaliteitsdegens te kruisen. Deze keer geen stormwinden, regen of scheve uprights. De Bills flexte hun kunde tegenover de Bill Belichick en kwamen als top dogs eruit!

We bekijken uiteraard hoe de rest van de NFL er aan toe is, en daar hoort ook fantasy bij uiteraard! Ook onze wekelijkse brok college zit in de aflevering en onze winners en losers mogen ook niet ontbreken.

Luister je via Spotify? Geef ons dan zeker eens een rating in de app!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s