AFCB Week 17 Betting Tips

In week 16 blijft Frans op recovery course met een 2-1 record. Buffalo en Miami (ja het was maar tegen Ian Book) wonnen, maar de Ravens maakten geen kans met hun third string QB. Frans met 2-1, dan wil Dirk niet achterblijven. Ook hij ging 2-1 met zowaar een succesvolle bet op de Jets, en een gewaagde move door de moneyline te nemen bij de Colts tegen de Cardinals. Dat dan Jimmy G de de kansen lieten liggen tegen de Titans, mag de pret niet drukken. Nog 2 weken te gaan in het reguliere seizoen. Naar wie gooien de heren deze week hun zuurverdiende euro’s?

Dirk (27-23-1)

Denver vs LA Chargers: –6: Het is van moeten bij de Chargers, willen ze nog in de playoffs geraken, winnen ze best hun beide wedstrijden en moeten dus hopen op misstappen van andere teams. Bij de Broncos start Drew Lock, 6 punten lijkt dus een barrière waar Herbert en de zijnen wel over moeten kunnen.

Miami vs Tennessee –4: Ook deze 2 AFC teams strijden nog voor een playoff plek. Dirk heeft in de podcast zitten zeggen dat hij toch niet echt gelooft in de Dolphins en zet er dan ook zijn geld op deze week. Om zijn punt nog meer kracht bij te zetten, maakt hij van de standaard -3.5 die de bookies geven, zelfs -4. Spannend!

New England vs Jacksonville : +15.5 Ok de Jags zijn slecht, maar 15.5 punten is echt heel veel. Niet dat we verwachten dat de Jags iets gaan klaarmaken tegen de Patriots, maar ook de Patriots scoren niet zoveel punten meer. Van Dirk mogen de Patriots dus met 14-0 winnen.

Frans (26-23)

Dallas v Arizona +5,5: Dat Dallas kan winnen tegen Arizona betwijfel ik niet, maar dat de Cardinals het niet tot het einde spannend gaan houden geloof ik niet.

Browns v Steelers : +3.5: Steelers thuis underdog maken tegen de Browns, dat is er om vragen – zeker nu er alleen maar shit over Baker Mayfield naar buiten komt.

Baltimore v LA Rams -3.5: Als de Rams met al hun wapens op receiving dit niet ruim afmaken tegen een zwakke secondary, dan weet ik het ook niet meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s