AFCB PODCAST #77 – 2 specials guest // AB extravaganza // Bengals winnen AFC North // Play-Off Picture

In de 77ste aflevering van de AFCB Podcast ontvangen Frans en Laurens twee broers: Koen en Gert Stappaerts. Het duo staat bovenaan de pick ‘em die onze redactie organiseert en komen ons hun tactieken én picks voor de laatste reguliere speeldag verklappen.

Ze blijven ook zitten om mee te praten over het nieuwste incident met Antonio Brown. Wat moet er gebeuren zodat AB zijn leven weer op de rails krijgt?We genoten ook met z’n allen van de Bengals, die de Chiefs neersabelden ondanks een gek einde. De Raiders leven nog, en Laurens bijgevolg ook. Hij komt allang niet meer bij van de rollercoaster dit seizoen, maar hoopt gewoon op een goeie wedstrijd met de LA Chargers. Ook de Titans, LA Rams en Baltimore Ravens komen aan bod.In de play-off picture wordt het vooral uitkijken naar de AFC, stellen we vast. De NFC lijkt een stuk minder interessant in de play-offs, vindt Laurens. Frans geeft ons bovendien ook zijn gesmaakte betting tips mee voor Week 18.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s