AFCB Week 18 Betting Tips

In week 17 blijven Frans en Dirk je belangrijkste bron van inkomen vergeleken met je interest op je spaarrekening. Beiden waren 2-1. Arizona won van Dallas en de Steelers deden hetzelfde tegen de Browns terwijl de Rams de -3.5 niet konden waarmaken en maar met de hakken over de sloot tegen de Ravens wonnen. Voor Dirk waren de Chargers een zekere bet tegen de zwakke Broncos, en ook Miami bleek geen tegenstander voor de Titans. Dirk had die nog speciaal op -4 gezet, maar dat mocht dus gerust een veelvoud daarvan zijn. Op 1 speeldag van het einde is het duidelijk dat beide betters het seizoen in de plus zullen aflsuiten.

Dirk (29-24-1)

Denver vs Kansas City -10: Denver heeft niets meer om te spelen en heeft ook niets meer om mee te spelen, want op QB gaat het van kwaad naar erger. De Chiefs zullen nog moeten winnen om kans te maken op de nr 1 en weten op dat moment nog niet wat de Titans tegen de Texans gedaan hebben. KC vol op het gas dus. 10 punten moet lukken.

LA Rams vs 49er +5: Een wedstrijd met homefield advantage als inzet voor de Rams, maar de Rams wisten de afgelopen jaren niet meer te winnen van de 49ers. De Niners moeten trouwens winnen om nog kans te maken op een PO plek. Ik heb vertrouwen in Kyle Shanahan.

Saints vs Falcons: under 40: Twee draken van offenses tegenover elkaar, dat kan alleen maar tot een trieste wedstrijd leiden. De Saints moeten nog winnen om een kans te maken, maar moeten toch vooral op hun defense rekenen. Bij de Falcons vragen we ons af wie er nog zin in heeft. Als laatste bet van het seizoen een under!

Frans (28-24)

Las Vegas v LA Chargers -2,5: De Raiders zijn frisky de laatste weken, maar de Chargers zijn te goed om hier geen statement te maken en het met een FG te winnen.

Buffalo v New York Jets: +16,5: Ja de Jets hebben niets meer om voor te spelen en ik weet dat de Bills veel beter zijn dan de Jets en hen misschien kunnen wegblazen, maar in de kou in januari zullen de Bills genoegen nemen met een punt of tien zeker?

Tennessee v Houston : +10,5: De Titans voelen zich on top of the world, maar wonnen maar tegen de Dolphins die praktisch enkel tegen bottom teams hadden gewonnen. Houston vecht nog 1 keer en houdt het onder 10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s