AFCB Week Wild Card Betting Tips

In week 18 konden Dirk en Frans niet op een ‘high’ eindigen, beiden stranden op 1-2. Daarmee sluit Dirk het regular season af met 30-26-1 en Frans 29-25. Je ziet dat tegen de spread betten moeilijker is dan straight up de moneyline spelen (zie onze NFL pick’em record). Frans haalde Houston (+10,5) binnen maar moest de duimen leggen met de Chargers bet (-2,5). Het pijnlijkste verlies was Jets (+16,5) die met 17 punten verliezen – ouch. Dirk zat er boenk op met de 49ers, maar zijn under (Saints – Falcons 40) en KC bet (-10) gingen de mist in, week 18 strikes back!

Voor de playoff bets gooien we het over een andere boeg, we geven onze mening over alle wedstrijden en delen ze in in ‘best bets’ en ‘leans’. De best best raden wij aan, bij de leans denken we dat het die richting uitgaat, maar zetten we er zelf geen geld op. Enkel de best bets tellen voor onze records.

Dirk (30-26-1)

Best Bets Dirk :

Cincinnati vs Las Vegas+6.5: Op zich een rare bet, want Joe Burrow en de Bengals zijn red hot. Langs de andere kant lijken de playoffs voor de Raiders iets van “alles kan en niets moet”. Rien ne va plus, dus geef ons maar de iets meer ervaren Raiders om dit een close game te houden.

Dallas vs San Francisco: +3.5: Het team waar niemand tegen wil spelen zijn de 49ers. Kyle Shanahan zal een plan klaar hebben om in Jerryworld iets te bekokstoven. De Cowboys zijn 6-0 tegen de NFC East, maar 5-6 tegen de rest. De Niners zouden wel eens straight up kunnen winnen.

Philadelphia – Tampa Bay -9: De Eagles hebben het zwakste schema van de league gespeeld om net in de playoffs te sukkelen. Niet tegen TB wedden in de playoffs, ook al kenden ze vorig jaar een zwakke start.

Leans Dirk :

LA Rams vs Arizona: +4: In deze matchup neig ik naar de Cardinals die hun meeste wins buitenshuis gehaald hebben. Wie weet kleurt LA weer rood deze week net als tegen de Niners?

Pittsburgh- Kansas City -12,5: 12.5 is veel, zeker voor een playoff match. Mijn gok is dat Reid en Mahomes geen problemen zullen hebben met de Steelers. Ik maak er geen best bet van, omdat 12.5 idd veel is en TJ Watt aan de kant van de Steelers staat.

New England – Buffalo : -4,5 : De Billls hebben het vertrouwen en de QB, de Patriots de coach. Historisch gezien moeten we al meer dan 10 jaar teruggaan om een rookie QB zijn eerste PO match te winnen. De Bills hebben hun les wel geleerd, maar geen best best omwille van Bill B.

Frans (29-25)

Best Bets Frans :

Cincinnatti – Las Vegas +6: Rookie QB die zijn eerste playoff wedstrijd speelt met weliswaar een top WR tegen een team die zich al vechtend in de playoffs moest hijsen. Bengals kunnen winnen , maar Raiders kunnen het close houden volgens mij. De line zal in de loop van de week zeker lager worden dus neem die -6 maar.

LA Rams vs Arizona: +4: De Rams lijken wel een soort destiny team die wel es all the way kunnen gaan, maar de Cardinals zullen geen walk over zijn. Rams winnen nipt en dat is dan spijtig genoeg omdat Murray niet op Hopkins kan rekenen.

New England – Buffalo : -4,5 : Rookie QB die zijn eerste playoff wedstrijd speelt tegen QB die er al vier onder de belt heeft (waarvan twee gewonnen). Bills moeten dit hier afmaken en niet zomaar met een FG verschil.

Leans Frans :

Philadelphia – Tampa Bay -9: Niet tegen Brady wedden en zeker niet als de Bucs het zwakste playoff team voorgeschoteld krijgen

Dallas – San Francisco +3: San Francisco speelde een beetje een Jeckyll en Hyde wedstrijd in week 18, maar de comeback in de tweede helft geeft hen hoop dat ze het close kunnen houden.

Kansas City – Pittsburgh +12,5: Ja, de Chiefs zijn veel beter en ja, wij hadden liever de Chargers in de playoffs gezien dan de Steelers, maar Pittsburgh zal er alles willen aan doen om Ben op een respectvolle manier op pensioen te laten trekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s