AFCB Divisional Week Betting Tips

Wild Card week was goed voor Dirk (2-1) in zijn best bets en het scheelde maar een haar of hij was 3-0. Voor Frans was het minder (1-2) omdat ook hij net iets tekort kwam bij de Raiders en de Cardinals zich lieten wegblazen. Bij de leans was Dirk ook 2-1 dus misschien zijn betting tips in de gaten houden. Frans bij de leans ook 2-1.

Dirk (32-27-1)

Best Bets Dirk :

Tampa Bay vs LA Rams+3: Never ever bet against Tom Brady, buiten dit weekend. De Rams zijn een hot commodity. Hun 2 toevoegingen van tijdens het seizoen, Von Miller en OBJ beginnen eindelijk te renderen, en dat is goed genoeg om de tekortkomingen van Stafford te compenseren. Als Evans geschaduwd wordt door Ramsey, wie blijft er buiten Gronk dan nog over? De Rams gaan voor de upset of toch tenminsten een kleine nederlaag zorgen.

Green Bay vs San Francisco +5.5: De 49ers zijn het zwarte beest in de playoffs voor de Packers. 0-3 in de laatste 10 jaar. Daar komt nog bovenop dat de 49ers een slechte matchup zijn voor de Packers. Een van de beste run teams vs de 28ste run defense van de NFL. Eerder op het seizoen wonnen de Packers wel, maar dat was nipt. 5.5 punten lijken me dus wel doenbaar.

Leans Dirk :

Tennessee – Cincinnati+3.5 Dit lijkt een gemakkelijke underdog om te kiezen, maar de Bengals defense is banged up na vorige week. De onzekere factor Henry doet me twijfelen. Uiteindelijk denk ik dat de Titans de wedstrijd nipt gaan winnen, maar de Bengals coveren de spread wel.

Kansas City – Buffalo +2: Gooi een muntstuk in de lucht en zeg het maar, wie wint deze wedstrijd? Uiteindelijk zouden de defenses wel eens de doorslag kunnen geven. Die van KC heeft al veel kritiek gekregen dit seizoen en de die van de Bills zijn de nr 2 in de league. Nipt gaat het zeker worden, en ik lean hier naar de Bills.

Frans (30-27)

Best Bets Frans :

Tennessee – Cincinnati + 3.5: Volgens mij bestaat de kans dat de Bengals de wedstrijd gewoon winnen, maar +3.5 is een mooie kans om zelfs bij een verlies met een FG te cashen.

Tampa Bay – LA Rams + 3.5: De line is/was +3, maar ik heb hem geteased naar +3.5 – ook hier denk ik dat de Rams straight up kunnen winnen, dan is verliezen met een FG een goeie cover.

Leans Frans :

San Francisco – Green Bay -6: Green Bay kan het zich niet veroorloven om SF binnen een TD te houden, dan hangt het teveel af van het toeval, dus gaan ze met genoeg punten winnen.

Kansas City – Buffalo +2: De line geeft eigenlijk aan dat Vegas ook niet weet wie gaat winnen, normaal gezien is thuisvoordeel al wat punten waard. KC hebben zo veel wapens dat het scary is, maar de Bills kunnen hier verrassen. Als je op zeker wil spelen, tease dan de Bills naar +3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s