AFCB Conference Week Betting Tips


Divisional week was wild! Dirk is al weken de referentie als het op betting aankomt en ook deze week had hij zijn best bets correct (2-0). Frans kon niet achterblijven en had ook zijn best bets juist (allemaal dogs by the way – Bengals, 49ers en 2x Rams). Blijven de betting guru’s on a hot streak?

Dirk (34-27-1)

Best Bets Dirk :

Kansas City vs Cincinnati+7: Het zou wel eens een jaar te vroeg kunnen zijn voor Joe Burrow en de Bengals, maar ze hebben echt niets te verliezen. Burrow kan al sigaren roken na elke “win and you’re in ” wedstrijd die hij in zijn leven gespeeld, zowel bij LSU als bij Cincinnati. Dat gezegd zijnde denk ik wel dat de Chiefs gaan winnen. De Bengals hebben op de O en D line nog mannen tekort, aan de ene kant structureel (Oline) en aan de andere kant door blessures (Dline). Maar ik heb dus Burrow al heel zijn carrière gevolgd en gesteund, daarom +7 voor de Bengals. We ride together, we die together. Bad Boys for life!

San Francisco – LA Rams -3.5 I don’t have a dog in this fight, maar als Sean McVay deze wedstrijd met dit team tegen deze tegenstander niet kan winnen, gaat hij niet veel Super Bowls winnen in zijn carrière. Hij heeft met Goff een Super Bowl gehaald en deze nu vervangen door Stafford. Hij heeft een Cooper Kupp op de top van zijn carrière en tijdelijke top versterkingen met Von Miller en Odell Beckham Jr. De Niners fans zullen misschien weer in overtal zijn in SoFi stadium, maar Jimmy G heeft nog geen TD gescoord in deze postseason. Als Shanahan dit kan binnenhalen, zal hij voor altijd in de nachtmerries van McVay blijven spoken, want de laatste 6 onderlinge duels gingen allemaal naar de Niners.

Frans (32-27)

Best Bets Frans :

Cincinnati – Kansas City – 6.5: De line is -7.5 , maar ik ga die teasen naar -6.5

San Francisco – LA Rams -2.5 : De line is -3.5 , maar ik ga die teasen naar -2.5

De redenering bij beide best bets is simpel : ja de Bengals kunnen verrassen en hebben de Chiefs al es verslaan dit seizoen, maar die draaideur op beide lines bij de Bengals gaat de tsunami van Mahomes en co moeilijk kunnen stoppen. De tease is omdat ik er iets wil aan verdienen en bij winst met een TD heb ik er niets aan. De 49ers hebben klaarblijkelijk het nummer van de Rams en wonnen twee keer dit seizoen tegen hen. Je kan er echter niet vanuit gaan dat de Rams cadeautjes gaan uitdelen zoals vorige week tegen de Bucs. Als Mc Vay iets geleerd heeft dan is het dat hij op de nek van de tegenstander moet staan en het afmaken – de tease is om te kunnen cashen.

Leans Frans :

San Francisco – LA Rams -12.5: ALS het verkeerd loopt bij de 49ers zou het wel es serieus verkeerd kunnen lopen, dus waarom geen flyer hier op (3.65 winst)

Half time full time combo Bengals/Chiefs & 49ers/Rams – het betekent dat je denkt dat de underdogs aan de helft voorstaan maar toch verliezen op het eind – staat 47-1, dus het is een euro waard zeker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s