AFCB Super Bowl Betting Review


De vraag die we wilden beantwoord zien : gaan Dirk en Frans genoeg geld binnenhalen om hun respectievelijke partners een degelijk valentijscadeau te geven of wordt het een papieren roos. We zijn verheugd te vermelden dat er iets vanaf kon, we kunnen niet klagen over deze Super Bowl en het hele seizoen. Dirk is the king of the hill van deze Super Bowl en ook van dit seizoen want hij eindigt met 39-28-1 en 4-0 in de Super Bowl. Frans zag Joe Burrow en Mc Pherson al richting 5-0 gaan, maar dankzij de uitstekende playcalling van Zac Taylor op het einde zag hij die droom in rook opgaan en eindigde 3-2 in de Super Bowl, 36-30 voor het ganse seizoen. Alhoewel ik er moet bijvertellen dat hij na de geposte vijf bets er nog een deel heeft bij gedaan en een tamelijk goeie nacht had..

Je kan hier onder zien wat en waarom we iets hebben voorspeld. We zijn er volgend seizoen weer terug om je beetje bij beetje een betere return dan die van je bank te garanderen.

Dirk (39-28-1)

Best Bets Dirk :

LA Rams vs Cincinnati +4.5 Ook deze keer gaat Dirk Joe Burrow volgen tot het bittere eind. De defense van de Rams is een pak beter dan die van de Chiefs en zouden wel eens de grote spelbreker kunnen zijn. Maar waarom nu ook de Bengals niet volgen? Veel analisten voorspellen een low scoring game met 2 coaches die de risico’s waarschijnlijk gaan schuwen, dan is+4.5 nog niet zo een slechte pick en mogen de Bengals nog met een FG verliezen.

Anytime TD: Odell Beckham Jr: 2.40: Alle ogen zullen op Cooper Kupp gericht zijn. TE Tyler Higbee is out, dus zal OBJ nog meer ballen krijgen dan gewoonlijk. Aan 2.40 zijn dit goede odds voor OBJ, die zijn comeback de ultieme glans kan geven met een Super Bowl TD.

Eerste punten: Rams (4.50) of Bengals (4.65) FG: We verwachten dat beide coaches voorzichtig gaan zijn, en zeker de punten zullen nemen. Je kan gewoon een FG nemen zonder een team te noemen, maar dan krijg je minder dan als je ze beide apart speelt. Wij hopen dus op een trap als eerste punten!

Aantal FGs: Evan McPherson over 1.5: Met deze bet is slechts 1.7 keer je inzet te winnen, maar dit lijkt een lock. De Bengals rookie is automatisch tot zelfs 55 yards, dus vanaf dat de Bengals de helft van de Rams betreden, zullen ze bijna steeds op McPherson kunnen rekenen. 2x de uprights splitten, en kat int bakkie.

Frans (36-30)

Best Bets Frans :

Cincinnati – LA Rams Under 49.5: Normaal gezien blijf ik ver van over/unders, maar ik probeer met de Super Bowl mijn blazoen nog wat op te poetsen. Die 49.5 heb ik tamelijk snel na de conference games te pakken gekregen en nu is het al 48.5 , dus zal je het moeten teasen. De vraag die ik mij hier stel : verwacht ik een wedstrijd die meer of minder dan 28-21 zal zijn en dan vermoed ik dat als het in het begin van de wedstrijd wat aftasten is dat de under zeker kan.

LA Rams vs Cincinnati +4,5: Ik heb hier heel lang over nagedacht, maar als een team +7

staat tegen de Chiefs en wint en de week daarna tegen een team die eigenlijk minder goed is speelt en +4.5 staat dan moet je dit nemen. alles boven +3 komt eigenlijk in aanmerking. Je hoort natuurlijk wel dat in de NFL geschiedenis er nog teams waren die de favoriet in de conference hebben verslaan en dan een ei legden in de Super Bowl en dat moeten de Bengals natuurlijk vermijden.

Positie winnaar MVP award 4-1 : WR- Het is natuurlijk bijna altijd de QB en daar valt weinig mee te verdienen, maar met Chase en Kupp in een Super Bowl, is er wel een kans en een mooie payout.

Half Time / Full Time Los Angeles Rams / Cincinnati Bengals (9-1) : Als de kans bestaat dat de Bengals winnen , dan doe ze dat meestal vanuit een trailing positie en dan is 9-1 mooi.

Laatst scorende actie – inclusief extra tijd : Cincinnati Bengals Field Goal (5.75-1) : Evan Mc Pherson heeft 3×4 FG gemaakt in deze playoffs, met walkoffs – dus why not?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s