AFCB PODCAST #88: Free agency frenzy continues

Weer een week tjokvol met NFL nieuws. Davante Adams verhuisde naar Las Vegas en de QB carrousel draaide door. Niet de minste naam was daar Deshaun Watson die een recordbedrag kreeg van de Cleveland Browns en uiteindelijk voor drie 1st round picks en meer eindelijk kon vertrekken bij de Texans. Daarnaast vonden ook Matt Ryan en Marcus Mariota een nieuwe thuis. Stof voor discussie genoeg dus! Op het einde pikken we ook nog even in op de FAFL resultaten van het voorbije weekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s