AFCB PODCAST #90 – Draft Preview

on

Het is april en dat is draft maand. De AFCB’ers geven een kickoff voor de draft, brengen je het laatste nieuws en kijken ook al eens naar de top 5 QB prospects voor deze draft. Het grootste nieuws van de week was een trade van draft picks tussen de Eagles en de Saints, en daarom halen we er met Alexis ook een Eagles fan bij. Daarnaast kijken we ook al eens naar de team needs zoals ze door de fans op de pagina aangegeven zijn. Ten slotte pikken we nog de laatste BNL en FAFL uitslagen mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s