AFCB PODCAST #92 – BNL / Shotguns VS Crusaders

on

Voor het eerst keken de twee landskampioenen van België en Nederland elkaar in de ogen. De Limburg Shotguns en de Amsterdam Crusaders namen het afgelopen zaterdag tegen elkaar op in het Mijnstadion in Beringen. Een BNL Bowl preview? Dat weten we pas op 11 juni, maar naar wat we gezien hebben lijkt dat zeer waarschijnlijk. We halen enkele sleutelfiguren van de match voor onze microfoon om de match te analyseren. De Nederlanders trokken aan het langste eind en wonnen met 28-7 de eerste echte kraker van de nieuwe BNL competitie. 

Daarnaast staan we ook heel even stil bij de start van de USFL en geven we uitslagen mee van de FAFL.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s