AFCB PODCAST #95: Interview met Raiders FB Jakob Johnson: “Ik had mijn droom eigenlijk al opgegeven”

Jakob Elijah Johnson is een Duitse fullback voor de Las Vegas Raiders. De in Stuttgart geboren Johnson speelde college in Tennessee en belandde dankzij het International Player Pathway Program in de kleedkamer bij Tom Brady en Bill Belichik bij de New England Patriots. Na drie seizoenen in Boston trok hij dus naar de Raiders.

Hét favoriete team van redactielid Laurens, die erin slaagde om Jakob te strikken voor een interview. Johnson bleek een uitstekende ambassadeur voor de sport en bleef bijna een uur aan de lijn hangen voor een gesprek over zijn avontuur. Hij bracht enkele heerlijke anekdotes en stukjes levensadvies mee voor iedereen.

Hij nodigde AFCB en de Belgische football community zelfs uit voor een avondje uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s