AFCB PODCAST #96 – Limburg Shotguns Vs Brussels Black Angels + VAR in het Belgische football

on

Na de overwinning van de Brussels Black Angels op de Limburg Shotguns polste redacteur Dirk naar reacties in het Brusselse kamp. Defensive end Robbe Pieters stond ons te woord en sprak over de zeemzoete 27-8 overwinning op de Limburgers. 

“This play is under review”. Voor het eerst galmden deze woorden door een Belgisch football stadion. De wedstrijd in Beringen diende als experiment voor de BAFOC (vereniging van de officials) om met videobeelden de zebra crew op het veld bij te staan. Bart Killens was die zesde man, hoog in tribunes achter zijn laptop. Hij kwam ons vertellen hoe dit unicum tot stand kwam en verliep doorheen de avond.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s