AFCB PODCAST #99 – Tulip Bowl 2022 // Amsterdam Crusaders – 010 Trojans

on

AFCB goes international! Voor de 99ste aflevering trokken we naar onze noorderburen, naar de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Op het schitterende kunstgrasveld van de Amsterdam Crusaders trof de thuisploeg de Rotterdamse 010 Trojans in de Tulip Bowl – de Nederlandse Super Bowl.

Over de finale kunnen we kort zijn; 50-0. Een regelrechte blow-out dus. Toch vielen er nadien enkele boeiende gesprekken te rapen, waaronder met Crusaders Running Back Miquel Castelen de – onze MVP – die zijn allerlaatste wedstrijd ooit speelde. Ook Paul Geelen, het wünderkind van de kick-offs, fieldgoals en punts trokken we voor onze podcastmicrofoon. Want ook hij speelt volgend seizoen niet meer in het rood-wit van de Amsterdammers. Wil je weten waarom? Luister dan zeker naar deze aflevering. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s