AFCB PODCAST #102 – THE FANTASY FOOTBALL SPECIAL

In deze 102de aflevering maakt Frans eindelijk zijn seizoensdebuut. Hij legt de 2 fantasyliefhebbers Dirk en Tim op de rooster. Naast een korte passage langs het NFL nieuws van deze week gaan ze dieper in op fantasy football. Welke strategieën moet je volgen, wie zijn de mannen die je moet targetten en welke spelers kan je best mijden? Je komt het allemaal te weten in deze aflevering van de AFCB Podcast.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s