AFCB Week 1 Betting Tips

Na een suksesvol eerste seizoen van betting tips vliegen Dirk en Frans er weer in. Dirk was the king of the hill van de Super Bowl en ook van vorig seizoen want hij eindigde met 39-28-1 en 4-0 in de Super Bowl. Frans zag Joe Burrow en Mc Pherson al richting 5-0 gaan, maar dankzij de uitstekende playcalling van Zac Taylor op het einde zag hij die droom in rook opgaan en eindigde 3-2 in de Super Bowl, 36-30 voor het ganse seizoen. Omdat Alexander vorig jaar een glazen bol leek te hebben, krijgen we van hem vanaf volgende week een ‘can’t miss bet’

Nog even wat extra uitleg: wanneer een ploeg met negatieve punten naast zich heeft, wil dat zeggen dat ze favoriet zijn met zoveel punten. Zijn dat positieve punten, dan wil dat zeggen dat ze underdog zijn. Logica is daarin niet te zoeken, zoals zo vaak wel bij Amerikanen.

Alexander’s can’t miss bet (0-0-0)

Dirk (0-0)

Jaguars +3 @ Commanders Ploeg die dit jaar wel eens zou kunnen verrassen: De Jacksonville Jaguars met 2e jaars QB Trevor Lawrence. Ploeg waar we absoluut geen vertrouwen in hebben: de Washington Commies en hun doorgeef QB Carson Wentz. Geen Chase Young bij de Commanders en als klap op de vuurpijl is hun beloftevolle rookie RB Brian Robinson vorige week neergekogeld. Letterlijk. Als we dan lezen dat de Commanders nog met 3 punten favoriet zijn, geef ons dan maar de Jaguars onder SB winning head coach Doug Peterson. Hell, we zouden hier zelfs de moneyline willen spelen.

Saints -5.5 @ Falcons: Van slechte ploegen gesproken, buiten Kyle Pitts valt er echt niets positief te zeggen over de Atlanta Falcons. QB kwijt door hun paringsdans met Deshaun Watson, hun prime WR kwijt omdat hij ocharme $1500 op een eigen overwinning gokte en een Oline met nog meer gaten dan een goede Nederlandse kaas. De Saints daarentegen zijn een sneaky rebuild aan het doen nadat hun HC Sean Payton vertrok. Jameis Winston was zeer steady in de wedstrijden die hij vorig jaar speelde, Alvin Kamara in niet geschorst en Michael Thomas maakt waarschijnlijk eindelijk zijn comeback. Geef ons maar de Saints, zelfs aan -5.5.

Packers @ Vikings +3: Dit doet pijn om te schrijven, maar de Packers zijn meestal nogal slome starters. Vorig jaar was er nog het pak slaag bij de Saints en ook nu weer is het wat zoeken met de vele nieuwe elementen op offense. De Vikings daarentegen zijn quasi hetzelfde team als vorig jaar en zouden met Justin Jefferson dit jaar wel eens de beste WR van de hele league in de rangen kunnen hebben. We teasen deze lichtjes van +2.5 naar 3, en denken dat de Vikings het op een FG verschil gaan kunnen houden.

Frans (x-x)

49ers (-6.5) @ Bears : Deze lijkt me tamelijk simpel, de Bears zijn ‘in the conversation’ om als eerste te draften volgend jaar en de 49ers worden een deep playoff run toegedicht. Dus winnen met een TD verschil is dan een must.

Patriots (+3.5) @ Dolphins : Ja, de Dolphins spelen thuis – Ja, ze lijken de Patriots aan te kunnen de laatste jaren en ja, de Patriots hebben geen ‘playcaller’ , maar geef Bill maaaaaanden om zich voor te bereiden en dan wint hij of verliest hij zeker niet met meer dan een FG.

Ravens (-7) @ Jets : Geen idee wat de Jets kunnen inbrengen tegen de Ravens. Salah, de defensive guru had 1 van de slechtste defensesheeft O-line blessures en als het Wilson project van de rails afgaat schiet er niet veel over – dus moet die -7 haalbaar zijn.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s