FANTASY WEKELIJKSE UPDATE – Week 1

Iedere week kan je hier de fantasy update vinden van alle leagues. We proberen er ook telkens wat frappante uitslagen uit te lichten.

NFL Pick’m op CBS – Week 1 was een slagveld wat de pick’em betreft. Toch slaagden er 6 spelers 10 of meer juiste winnaars te kiezen. Kim staat alleen aan de leiding met 11 juiste picks. Mocht je nog willen deelnemen, doe dit zeker met via de link, want de slechtste week vervalt sowieso.

http://afcbpick.football.cbssports.com/e/132c6cd21dbb7dccad7d69ef5d2b08a73a3ff7aaa70e6bfb?ttag=FFBC22_cpy_invite_new_mt

SURVIVOR – CARNAGE

Als het bij de pick’em een slagveld was , dan was de Survivor een bloedbad. Maar liefst 27 van de 36 deelnemers liggen er uit na week 1. De boosdoeners : de Colts, Broncos, Titans, 49ers en Bengals. Toen waren ze dus nog met 9,…

Deze week nog geen standings bij de fantasy leagues, want in alle leagues zijn er 5 teams 1-0 en 5 teams 0-1. Wel frappant is dat onze Alexander (redactielid en league commish van 5 leagues) een keer aan het langste eind (Hammer Dahn – HOF League) en een keer aan het kortste eind trekt (Blinky Toys – Pro Bowl League) bij tight games.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s