AFCB Week 3 Betting Tips

Week 2 was meer van hetzelfde voor Dirk (1-2) – Texans(+10) @ Broncos: 9-16 , Steelers (+1.5) vs Patriots: 14-17 , Panthers(+2.5) @ Giants: 16-19 . Het scheelde niet veel of hij was 3-0, maar Vegas weet heel goed hoe ze hun spreads aantrekkelijk kunnen maken om je dan je geld af te nemen.

Voor Frans was het een betere week (2-1). Vikings (+2) @ Eagles : 7-24, Commanders @ Lions(-2) : 27-36, Dolphins (+3.5) @ Ravens 42-38. Dankzij de Hard Knocks bump en Tua magic staat hij op een respectabele 3-3. Cousins en prime time, dat had Frans moeten zien aankomen. De best bet van Alexander was ook Dolphins +3,5 – Alexander is dus 2-0

Hier zijn de betting tips voor week 3:

Dirk (2-4)

Ravens (-3) @ Patriots: De Ravens leden een pijnlijke nederlaag tegen de Dolphins, terwijl Lamar Jackson top was. Probleem was dat de defense Waddle en Hill niet onder controle konden houden. De Patriots hebben niemand van dat kaliber lopen en kwamen dit weekend met een nipte overwinning tegen de blunderende Steelers er nog goed vanaf. We geloven dat de Ravens willen bewijzen dat ze geen 2x op rij tegen een AFC East team willen verliezen en dus met meer dan een FG zullen winnen.

Raiders (-2.5) @ Titans: Ook de Raiders leden een comeback nederlaag, dit keer tegen de Cardinals. De Raiders zijn 0-2 maar spelen niet als een 0-2 team. Dringend tijd dus om de eerste W van het seizoen op te halen, en dan kunnen de zwalpende Titans niet op een beter moment komen.

Bills (-5.5 ) @ Dolphins: 16-19: De Dolphins zullen nog wat zegedronken zijn van hun overwinning in Baltimore. De Bills hoeven het gaspedaal niet eens zo diep in te duwen om 40 of meer punten te scoren. Ze hebben de voorbije jaren de Dolphins ook steeds vernederd ipv gewoon geklopt. Winnen met 6 punten of meer moet dus te doen zijn.

Frans (3-3)

Steelers (+4.5) @ Browns : De Browns zijn pissed as hell dat ze het op het einde tegen de Jets hebben weggegeven. De kans dat ze winnen tegen de Steelers zit er dus in, vooral omdat OC Matt Canada van Pittsburgh aan het playcallen is alsof hij in de jaren ’60 is. Maar de defense van de Steelers zal zijn zegje willen doen en dan neem ik die spread.

Cowboys (+1) @ Giants : Het zit niet mee voor ‘Them Boys’, maar de Giants zijn een mirage en het eindigt deze week. Parsons gaat Daniel Jones rondgooien als een rag doll.

Bengals (-5) @ Jets) : Als de Browns pissed zijn , dan zijn de Bengals ziedend. Ik zou het team niet willen zijn dat aan de receiving end zit van een Bengals team die op wraak zint. En om er voor te zorgen dat er geen elfenmirakels komen gaan ze zwaar uithalen tegen de Jets.

Best Bet van Alexander (2-0)

Zo gauw we Alexander zijn pick hebben voegen we het hier bij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s