Podcast #106 – De week van de Butt Punt

on

In aflevering 106 kijken Alexis en Dirk terug op week 3 in de NFL. De Bills verloren van zichzelf en de Dolphins. De Dolphins maakten geschiedenis met de butt punt en en Bills OC werd volledig gek. Verder bekijken we ook Bucs- Packers en Jaguars – Chargers. Laurens komt er ook bij om over de 0-3 Raiders te spreken die verloren tegen de Titans. Verder ook nog onze vaste rubrieken met fantasy football, college football en de betting tips. Afsluiten doen we door vooruit te kijken naar week 4 en gaan we op zoek naar de winners en losers van week 3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s