AFCB PODCAST #107: MVP Sean Shelton, de Europese GOAT?

Quarterback Sean Shelton heeft aangekondigd dat hij stopt met football na acht succesvolle jaren in Europa. Shelton is het meest bekend als het gezicht van de Raiders Tirol, Oostenrijk. Hij leidde het team uit Innsbruck naar vijf Austrian Football League-kampioenschappen, drie Central European Football League-kampioenschappen en twee Europese Superfinalekampioenschappen.

Voor zijn laatste seizoen nam Shelton deel aan de pas opgerichte European League of Football (ELF). Na een rommelige start steeg Shelton terug en leidde een van de meest productieve aanvallen naar de halve finales voordat hij verloor van de Hamburg Sea Devils. Shelton’s heroïsche inspanningen in de ELF leverden hem de MVP-trofee van de competitie op. Shelton zal ongetwijfeld de boeken ingaan als één van de besten die het ooit in Europa heeft gedaan. Na zijn pensioen kondigde de Amerikaan uit Florida aan dat hij Sports Director wordt van de Munich Ravens, een nieuwe ELF-franchise.

De quarterback kwam met veel plezier vertellen over zijn carrière, zijn visie op football in Europa en zijn toekomst in München. Beluister het hieronder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s