AFCB Week 4 Betting Tips

Week 3 is al even in the books, week 4 komt eraan. Dirk begint nog net niet op een omgekeerde Midas te lijken, want net niet alles dat hij aanraakt verandert in trash, maar het scheelt toch niet bveel. Gelukkig konden de Ravens hem nog redden en werd het weer een 1-2 week. Frans zit wel op het juiste pad en is nu 5-4 dankzij juiste gokjes op de Cowboys en de Bengals. Benieuwd of Dirk zijn geluk zal keren en of Frans kan verdergaan op zijn elan in week 4.

Dirk (3-6)

Packers(-10) vs Patriots: Daar waar Dirk vorig jaar steevast voor een bet in het voordeel van de Patriots ging, doen we dit jaar het omgekeerde. Het geloof in de franchise uit New England is weg, en nu dat Mac Jones uitgevallen is, zou de boel daar wel eens helemaal uit elkaar kunnen vallen. De Packers willen waarschijnlijk wel eens flexen voor hun thuispubliek, 10 punten is veel maar zou toch te doen moeten zijn.

Jaguars(+7) @ Eagles: De Eagles zijn on fire en 3-0, maar 7 punten tegen een Jaguars team dat ook sterk bezig is, lijkt ons veel. De Eagles hebben moeite om in de 2e helft nog punten op het bord te zetten, en Trevor Lawrence en de Jaguars geven niet zomaar op. Als de Jags het al niet close kunnen houden, geloven we wel dat ze een late comeback kunnen maken om binnen die 7 punten te komen.

49ers -1.5 vs Rams: Al jaren weet Kyle Shanahan Sean McVay “zijn huis wonen”, en het is al even geleden dat de Rams nog hebben kunnen winnen in Santa Clara. Deze bet is al enkele keren succesvol gebleken, dus gaan we hem ook dit jaar weer spelen.

Frans (5-4)

Steelers (-3.5) vs Jets: De Steelers spelen thuis en hebben nog altijd een degelijke defense. De Jets krijgen hoogstwaarschijnlijk Zach Wilson terug, maar  die kan nog wat ‘rusty’ zijn. Winnen met iets meer dan een FG moet kunnen.

Cardinals (+1.5) vs Panthers: De Panthers favoriet tegen de Cardinals? Ik dacht dat het een misprint was. Arizona zijn misschien wat aan het zwalpen , maar Carolina zal fouten maken en Murray kan dit afmaken. En ze hebben Kliff Kingsbury – the beautiful ones, they hurt you – every time.

Browns (-1) @ Falcons: Het is niet dat ik het volste vertrouwen heb in de Browns, maar de Falcons hebben me vorig seizoen veel geld gekost en ook als scoren ze veel, ze maken meer fouten dan de Browns.

De Best Bet van Alexander (1-1):

Cardinals (+1.5) @ Panthers: Ik kan hier niet anders dan Frans volgen. De Cardinals zijn in hun laatste 8 wedstrijden als road dogs 8-0 tegen de spread, en ik zie niet hoe Carolina die 9-0 kan verhinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s