AFCB Week 5 Betting Tips

Not much love voor Dirk in week 4 (Packers(-10) vs Patriots – Jaguars(+7) @ Eagles – 49ers (-1.5) vs Rams) , de Packers hadden OT nodig om te winnen van een third string QB, De Jags verkwanselden een 14 punten voorsprong tegen de Eagles. Gelukkig kon Dirk nog rekenen dat op Kyle Shanahan die altijd wel raad weet met de Rams. De -1.5 werd ruimschoots verzilverd. Deze week gaat Dirk bijna allemaal voor road favorites.

Ook voor Frans geen top week (1-2), alhoewel hij er toch nog eentje kon winnen ( Cardinals (+1.5) vs Panthers) net ook de best bet van Alexander , het leek goed te komen met zijn Steelers pick, maar dan kwam Zach Wilson wakker in de 4e quarter voor de Jets (Steelers (-3.5) vs Jets) en de onwil om nog op de Falcons in te zetten, kwam als een boomerang terug (Browns (-1) @ Falcons).

Dirk (4-8)

Lions @ Patriots over 47: We spelen nog eens een over/under, en het leven is te kort om unders te spelen. De Lions zijn by far het meest entertainende team in de NFL op dit moment met elke week college football scores. De Lions over is al elke week een hit geweest, tegen de Patriots en hun sterke defense kan dat lastig worden, maar toch zien we niet in hoe beide teams hier niet vlot 20 of meer punten scoren. De Lions offense is top, de defense trash, daar komen punten van.

49ers (-6) @ Panthers: De Panthers zitten stilaan in de crash and burn modus. Het boegeroep weerklonk luid afgelopen zondag, en Baker heeft pech, want hij moet weer thuisspelen. Dirk volgt zo dezelfde redenering als Frans hieronder, maar heeft de Panthers iets vroeger aan -6 kunnen nemen.

Dolphins (-3-) @ Jets Ook hier gaat Dirk voor een road favorite, geen dogs meer. De Jets wonnen na een stevige comeback bij de Steelers, maar we zien dat team nu geen 2 weken na elkaar winnen. De Dolphins spelen zonder Tua, maar Teddy kan zich via Hill en Waddle wel dink en dunken naar een overwinning, terwijl de Dolphins defense Zach Wilson wel enkele keren zal onderscheppen. Met 3 punten verschil winnen moet te doen zijn. Fins up!

Frans (6-6)

49ers (-6.5) @ Panthers: De defense van de 49ers stopte de Rams en op offense hebben ze veel wapens. Het project Baker lijkt te stoten op pass deflections op de D-line. Een TD verschil zou een makkie moeten zijn.

Rams (-5) v Cowboys: Hier eindigt het sprookje van Cooper Rush en nemen de Rams wraak voor de vernedering van vorige week tegen de 49ers.

Bengals (+3) @ Ravens: Baltimore lijkt gespecialiseerd in het verkwanselen van een voorsprong en stapelt dubieuze beslissingen op. Joe Burrow gaat het niet zo ver laten komen dat hij een comeback moet stagen. Winnen de Bengals? Misschien niet, maar het zal een tight game zijn.

De Best Bet van Alexander (2-1):

A (+7) @ B: xxxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s