College Football Week 6 Review

on

Week 6 van het College Football is in the books en zo zitten we ook al aan de helft van het reguliere seizoen. Deze week hield het iets rustiger dan de voorgaande weken, niet dat het niet spannend was of niet de moeite was, maar iets minder upsets en iets minder grote veranderingen in de rankings voor het eerst dit seizoen. Toch waren er enkele wedstrijden die het zeker waard waren om te bekijken, dat zal je ook merken aan onderstaande artikels want het zijn er wel wat. Veel leesplezier!

Tennessee Volunteers (8) @ LSU Tigers (25) (40-13 Tennessee)

Tennessee trok dit weekend naar Louisiana voor zijn derde ranked matchup van het seizoen. Voor de wedstrijd dachten velen dat dit wel eens de wedstrijd zou kunnen zijn waarin Tennessee het liet afweten, vooral dan omdat dat de laatste jaren ook altijd zo was. Niets was minder waar want de Vols verpletterden LSU in eigen huis. Tennessee moest het nochtans doen zonder LT Gerald Mincey en WR Cedric Tillman.

Op de kickoff fumblede LSU meteen de bal en Tennessee kon deze heroveren. Domper voor LSU, Tennessee kon zich geen betere start inbeelden. Op hun eerste drive was het ook meteen prijs voor de Vols. Jabari Small sneed door de LSU defense en hij maakte het daarna ook af met een 1-yard touchdown, na 1:14 stonden ze al op het bord met zeven punten. Niet alleen op offense waren ze wakker, de defense forceerde meteen een three and out, waarna punt returner Dee Williams (TEN) 58 yards terugwon, zo stonden ze al meteen aan de LSU 26 yard lijn. Die explosiviteit zagen we nog enkele keren terug, eerst scoorden ze een field goal op voorgaande drive, daarna volgde nog een field goal en een one-play touchdown. Hendon Hooker mocht starten op de 45 yard lijn van LSU (nadat de defense voor de tweede keer een turnover on downs forceerde) en hij vond meteen Jalin Hyatt voor een 45 yard TD, 20-0 stond het aan het begin van het tweede quarter.

LSU zag af, maar gaf zich nog niet gewonnen, nadat ze de Vols toch eens konden afstoppen, zetten ze zelf een touchdown drive op, waarin vooral de run belangrijk was. Iets meer dan 5 minuten hadden ze nodig maar met nog 3 minuten voor de rust scoorden ze toch, 20-7. Even kregen de Tigers de kans om misschien wel voor de rust nog terug te komen tot 20-14, want Tennessee mistte een field goal. Jayden Daniels werd echter gesacked op 4th&10 en Hendon Hooker mocht weer aan de slag. Na twee gemiste passes, vond hij Bru McCoy voor 32 yards, met nog vier seconden op de klok, kon Tennessee deze keer wel de drie punten toevoegen. 23-7 aan de rust.

Bij aanvang van de tweede helft was het eigenlijk volledig over voor LSU, Tennessee scoorde op hun eerste drive (30-7), waarn LSU twee keer de bal moest punten. Aan het einde van het derde quarter maakte Jabari Small het volledig af met zijn tweede touchdown van de avond, 37-7 en de LSU fans verlieten het stadion. LSU scoorde wel een touchdown op de drive nadien met Kayshon Boutte als scorer maar dat baatte niets meer. Nog een field goal erbij voor Tennessee en de eindstand stond vast 40-13.

Hooker kon opnieuw mooie statistieken voorleggen, met 239 yards en twee touchdowns, nestelt hij zich meer en meer in de Heisman conversatie. Ook RB Jabari Small (127 yards, 2TD) en WR’s Bru McCoy (140 yards) en Jalin Hyatt (2 touchdowns) verdienen een pluim. Aan de overkant gooide Jayden Daniels dan wel voor 300 yards, het resulteerde in niet al teveel (hij gooide hiervoor ook 18 keer meer dan Hooker).

Tennessee lijkt klaar om volgende week Alabama te trotseren en zij klimmen op naar plaats 6 in de rankings, LSU is zijn plaats in de rankings kwijt.

BYU Cougars (16) @ Notre Dame Fighting Irish (20-28 Notre Dame)

BYU had met Notre Dame mogelijks zijn laatste uitdaging voor de boeg dit seizoen. Het was dus van extreem belang deze te winnen, wilde het nog een paar plaatsen stijgen in de top 25. Top tien was nog mogelijk, alhoewel de kaarten dan wel goed moesten vallen.

Na deze week lijkt zelfs een top 20 ver weg voor de Cougars. Ze verloren 20-28 in Las Vegas van Notre Dame. De enige “moeilijke” wedstrijd die hen nog rest is deze tegen Arkansas, niet alle hoop is verloren voor BYU maar ze zullen alle resterende wedstrijden moeten winnen indien ze nog een plaatsje in de rankings willen.

QB Jaren Hall had een minder dagje. 9/17, 120 yards, twee touchdowns & één interception. Hij was na vorige week licht geblesseerd en begon dus al niet 100% aan de match. By far zijn minste match qua statistieken. PFF bevestigt dit ook met een rating 49,9 (op 100). WR Kody Epps was nog een lichtpuntje voor de Cougars, met 100 yards en twee touchdowns. Ook RB Brooks had een productief dagje met 90 rushing yards en een touchdown. BYU ontwaakte zondag met een zware kater, want dit is ongetwijfeld einde seizoen voor hen, of toch het seizoen waarop zij gehoopt hadden.

Voor iedere verliezer is er een winnaar en deze week was dat voor een derde keer op rij Notre Dame. Na een dramatische seizoensstart onder nieuwe coach Marcus Freeman, zijn de Irish stilletjes aan begonnen aan een kleine comeback. Voor de playoffs is het te laat, maar het seizoen is nog uitdagend genoeg om een top twintig plaats in de wacht te slepen. Richting volgend jaar zou dat al een enorme boost zijn voor deze school. TE Michael Mayer was weinig verrassend de man van de match. Hij behoort nog steeds tot een elite groepje tight ends in de CFB en deed dat deze week opnieuw eer aan. 118 yards en 2 touchdowns zijn zijn aandeel in de overwinning. Not too shabby.. QB Drew Pyne profiteert mee en is sinds week 2 bezig aan een opmars.

TCU Horned Frogs (17) @ Kansas Jayhawks (19) (38-31 TCU)

Als je voor het seizoen had gezegd, dat de Kansas Jayhawks, op eender welk moment van het seizoen in de top 25 zouden staan, dan had de barman jouw laatste drankje afgenomen. En toch, Kansas stond bij aanvang van week 6 op plaats 19 en werd hiervoor beloond met een bezoekje van College GameDay, hét mediacircus van de CFB. De fans waren uitzinnig en de sfeer uitgelaten. De ideale setting om de Horned Frogs uit Texas met lege handen terug naar huis te sturen.

Maar, zoals zo vaak in college football, loopt niet alles zoals je het zou verwachten. Waar vorige week de rush nog zo dominant was voor TCU, was het deze week de beurt aan de passing aanval. QB Max Duggan leidde op deze manier TCU naar hun beste start sinds 2017. WR Quentin Johnston had zelfs zijn meest productieve match ooit met 14 receptions, het dubbele van zijn persoonlijke record. Die 14 receptions resulteerden in 206 yards en een (game-winning) touchdown. Wie dacht dat TCU het vooral moest hebben van hun running game, komt van een kale reis thuis.

Voor Kansas is het een koude douche. De hype was er en het gevoel zat goed. Als kers op de zure taart verloor het ook nog QB Jalon Daniels in de eerste helft. Toch moet niet naar die blessure gekeken worden als reden voor het verlies. Back-up Jason Dean wierp vier touchdowns op 262 yards en werd zo de eerste quarterback sinds 2008 die meer dan 4 passing touchdowns had in een helft. Het was ook zeer lang zeer spannend, met nog iets minder dan drie minuten op de klok hingen de bordjes nog steeds gelijk, kijk maar naar het einde hieronder…

De trein van TCU dendert voort en heeft zijn volgende halte bij Oklahoma State (8). In de rankings stijgen ze ook naar plaats 14. Kansas blijft zowaar status quo en verdedigt zijn plaatsje volgende week tegen het geteisterde Oklahoma.

Texas Tech Red Raiders @ Oklahoma State Cowboys (7) (31-41 Oklahoma State)

Voor de match had Texas Tech twee keer gewonnen van een ranked team en twee keer verloren van een ranked team, benieuwd wat ze nu dus gingen kunnen tegen de ongeslagen Oklahoma State Cowboys. Redshirt Freshman QB Behren Morton moest het doen voor de Raiders.

Na het eerste quarter was de stand 17-14 voor Oklahoma State na twee big TD passes van zowel Texas Tech (27-yard TD pass), als Oklahoma State (32-yard TD pass). Het tweede quarter kende weer een verandering toen Morten (TT) nog een touchdown bij gooide, zijn tweede van de avond in zijn debuut. Aan de rust stond het 24-20 voor Texas Tech, upset in the making, konden de Red Raiders volhouden en Oklahoma State zonder pardon uit de top 10 kegelen?

Oklahoma State begon de tweede helft met een field goal waarna Morton zijn team in acht plays 65 yards deed overbruggen om Texas Tech een 31-23 voorsprong te geven. Het zag er steeds minder goed uit voor de Cowboys want Texas Tech deed wat het wou op offense. QB Spencer Sanders (Okla St.) liet het hier niet bij en scoorde een touchdown met bijhorende two-point conversion, 31-31 en de wereld zag er helemaal anders uit. Morton maakte daarna zijn eerste foutje van de wedstrijd, een interception die teruggelopen werd tot de Tech 19-yard lijn. De defense stond paraat en Oklahoma State kon slechts een field goal maken. De offensieve motor van Texas Tech begon echter te sputteren (Morton was geblesseerd geraakt in de eerste helft maar speelde toch verder) en Oklahoma State deed er nog een touchdown bij, 41-31 en ook meteen de eindstand.

Behren Morton gooide voor 379 yards, 2 TD’s en 1 INT in zijn debuut, receivers Jerand Bradley (119 yards, 1 TD) en Trey Cleveland (100 yards) profiteerden, maar het mocht niet baten. Sanders had ook een goede dag met 297 yards en een TD naar Bryson Green (115 yards). Uiteindelijk was het toch de defense van Oklahoma State die de Red Raiders nog kon afstoppen om de upset te vermijden.

Oklahoma State moet een plaatsje afstaan in de rankings en zakt naar nummer 8, Texas Tech lijkt zijn hoop op een ranking te mogen opbergen.

Bij 7-0 probeerde Texas Tech even wat trickery met een onside kick die ook lukte, maar een Oklahoma State speler was slim en had reeds voor een fair catch gevraagd, Cowboys bal dus.

Utah Utes (11) @ UCLA Bruins (18) (32-42 UCLA)

De kritiek voor UCLA luidde dat ze 5-0 waren met een soft schedule, met Utah op bezoek kon het dus de criticasters het zwijgen opleggen met winst. Utah kon zich zelf geen verlies veroorloven nadat het al verloor tegen Florida.

Aanvankelijk leek de match maar traag op gang te komen, vier punts om de wedstrijd mee te starten zorgde er ongetwijfeld voor dat mensen wat begonnen te zappen. Met nog 3:30 te gaan in het eerste quarter, maakte QB Cam Rising (Utah) een foutje en gooide een interception in de handen van LB Darius Muasau. Het signaal voor Dorian Thompson-Robinson (QB UCLA) om ervoor te gaan, eerste gooide hij completion na completion om dan zelf 7 yards te lopen voor de touchdown. Zo bleef DTR verder gaan, hij gooide 23 keer met 18 completions voor 299 yards vier touchdown passes, één touchdown run en een interception. Ook hij zet stilletjes aan zijn naam bij de Heisman kandidaten. Utah vond ook wat ritme en Tavion Thomas (WR) maakte er nog 10-14 van voor de rust.

Wie tijdens de rust even in slaap gevallen was, was maar beter wakker aan de start van de tweede helft want op de eerste vijf drives volgden vijf touchdowns! Thompson-Robinson ging door op zijn elan met drie TD’s, maar ook Cam Rising toonde dat hij een goede QB is, met twee touchdown runs. 25-35 voor UCLA met nog iets minder dan twaalf minuten te spelen. Utah was zeker nog niet uitgeteld dus, maar uitgerekend Cameron Rising fumblede de bal op een 4th&1 situatie en Jaylin Davies liep die bal terug tot op de 1-yard line van Utah. Tijd voor Zach Charbonnet om zijn goede wedstrijd te bekronen met een touchdown. Charbonnet liep in totaal voor 198 yards, zeker eentje om in het oog te houden voor de draft. 42-25 met nog iets meer dan negen minuten te gaan. Utah kon nog scoren op een pick six met nog 30 seconden te gaan, maar kwam dus tekort tegen de Bruins. 42-32 eindstand, Chip Kelly lijkt de Bruins te doen geloven in zijn proces.

UCLA wordt serieus beloond en klimt op naar plaats 11, Utah zakt er negen naar plaats 20.

North Carolina Tar Heels @ Miami Hurricanes (27-24 North Carolina)

Eén van de spannendste wedstrijden van het weekend kon je vinden in de Miami Gardens op zaterdag. North Carolina kwam op bezoek bij de Miami Hurricanes. De Tar Heels kregen de kans om naar een 5-1 record te schieten terwijl Mario Cristobal liefst geen drie keer oprij verloor met de Hurricanes.

Het waren de Heels die het best uit de startblokken schoten want na een punt van Miami, wist Drake Maye (QB) JJ Jones (WR) te bereiken voor een 74-yard touchdown op hun eerste drive. Miami was blijkbaar even onder de indruk want zij mistten daarna een field goal. Mack Brown vond op de daaropvolende drive dat hij zich geen field foal kon permitteren aan de Miami 7 yard line en ging ervoor op 4th&4, dat mislukte. Ook Cristobal probeerde ervoor te gaan op 4th&1 aan de goal line, maar de vaak vervloekte UNC defense hield stand.

Maye besloot dat het welletjes was geweest en hij zette een heuse drive op vanop zijn eigen 1-yard lijn om Omarion Hampton te laten besluiten met een TD run. Het hek was nu even van de dam want ook Tyler Van Dyke (QB Miami) besloot te tonen wat hij kon, Key’Shawn Smith (WR) ving een 20-yard TD pass. Weer over naar North Carolina, waar een 4th&9 omgezet werd toen Maye, Josh Downs (WR)kon bereiken voor 22 yards en diezelfde Downs mocht het ook afmaken met een 15-yard TD. Terug naar Van Dyke die ook een 4th down kon omzetten waarna hij een TD pass gooide naar Henry Parrish Jr (RB). 21-14 North Carolina met nog 28 seconden in het tweede quarter. De Drake Maye magic was even uitgewerkt want hij gooide een interception. Miami kreeg er nog een field goal uit en 21-17 was de ruststand.

De tweede helft was iets minder spectaculair, maar al even zenuwslopend. Drake Maye gooide een interception om de helft te beginnen, waarna Miami de bal teruggaf na een turnover on downs. Wat punts, field goals en een fumble later stond het 27-17 voor de Tar Heels met nog vier minuten in het vierde quarter. Van Dyke bleef niet bij de pakken zitten en hij zette een two-minute drive op die resulteerde in een Colbie Young TD. 27-24 met nog twee minuten te gaan, dit gaven de Heels niet meer weg toch? Toch?? Helaas voor Mack Brown, kon North Carolina geen nieuwe first down versieren en moesten ze dus de bal punten met iets meer dan een minuut te gaan. De leaky UNC defense (die het tot nu toe in de match goed deed) moest dus Tyler Van Dyke afstoppen om de winst mee te nemen naar Chapel Hill. Van Dyke startte op zijn eigen 10-yard lijn en wist op te schuiven tot op de North Carolina 47-yard lijn met nog acht seconden te gaan. DeAndre Boykins (CB) deed de volledige Tar Heel Nation een zucht van opluchting slaken, hij onderschepte de bal en beeindigde zo de wedstrijd, 27-24 voor North Carolina!

Nog steeds geen plaatsje in de rankings voor UNC, maar ze staan in principe op plaats 26. Een goede prestatie volgende week kan hen wel eens hun eerste ranking van het jaar opleveren. Miami mag stilletjes aan die hoop op een ranking opbergen.

South Carolina Gamecocks @ Kentucky Wildcats (13) (24-14 South Carolina)

Een zoveelste ranked team verliest van een unranked opponent. Deze keer was het de beurt aan Kentucky. Beul van dienst was South Carolina. Het begon al dramatisch voor de Wildcats. Op de eerste play van de eerste drive, fumblede RB Chris Rodriguez de bal en die werd stilgelegd door SC op de 2 yard lijn. Easy run for touchdown. QB Spencer Rattler dacht “Wat Rodriguez kan, kan ik ook” en fumblede zelf de bal kort nadien. Kentucky kon niet profiteren en miste de field goal.

South Carolina gaf de voorsprong niet meer uit handen en toont zo toch nog eens zijn tanden, nadat Georgia die een paar weken voordien eruit had geklopt. Coach Shane Beamer stak de loftrompet af voor Rattler in het veldinterview na de match. In de eerste helft had die nog zijn problemen met turnovers, maar vanaf de tweede helft was de aanval locked en loaded en scoorde het 17 punten. Tegen een top 25 team als unranked team is dat toch al iets.

Kentucky zit in vrije val en zakt 9 plaatsen naar 22. Tegen South Carolina kon het niet rekenen op QB Will Levis, die aan de kant stond met een voetblessure. Naast QB waren ook special teams en de offensive line serieus zwakke schakels. Gemiste field goal, blocked punt en 6 sacks toegelaten. Niet bepaald statistieken waar een coach gelukkig van wordt, tenzij die coach Shane Beamer is. Volgende week staat Mississippi State klaar om de doodslag te geven voor Kentucky en ze definitief naar het vagevuur aan unranked teams te verbannen. That should be fun.

Texas A&M Aggies @ Alabama Crimson Tide (1) (20-24 Alabama)

De match tussen Texas en Alabama werd voor het seizoen door velen met stip aangeduid als de meest gespannen match van het seizoen. In mei waren Jimbo Fisher en Nick Saban elkaar te lijf gegaan in de media, toen Naban insinueerde dat Texas A&M hun hele ploeg had gekocht. De reactie van Fisher liet weinig aan de verbeelding over: “Saban is een narcist”. Na de opeenvolging aan slechte prestatie van A&M, vonden wij het de moeite niet meer om deze wedstrijd uitgebreid uit te lichten, verkeerd gedacht blijkbaar…

Nu weken van anticipatie mochten ze het eindelijk op het veld uitvechten. Beide ploegen stonden wel niet 100% aan de aftrap. Bryce Young was nog steeds geblesseerd en Haynes King was de starter op QB bij A&M. King is wel de meest ervaren backup, als je hem vergelijkt met Jalen Milroe die startte voor Alabama.

Alabama maakte weinig indruk, of toch niet op de positieve manier. Vier turnovers en twee missed field goals vallen nogal op in de negatieve zin. RB Jahmyr Gibbs was wel van de partij en liep voor 154 yards, zonder touchdown weliswaar. Milroe zelf liep 83 yards en profileert zich als een QB die een defense kan pijn doen met, hoofdzakelijk, zijn running capabilities. Alhoewel hij drie touchdowns wierp, tonen zijn 111 passing yards aan dat hij het niet echt moet hebben van zijn passing kwaliteiten. Dodelijk efficiënt? Toch was er een constante voor Alabama: Will Anderson Jr. en Dallas Turner. Het edge duo combineerde voor twee sacks, drie tackles for loss en tien(!) QB hurries. acht van die hurries kwamen van Anderson.

Voor Texas A&M is het een verlies met een zure nasmaak. Niemand had vooraf gedacht dat het zo spannend zou zijn tussen beide ploegen, zeker na het non-seizoen van A&M. Op het einde hadden ze zelfs nog de sleutel in handen om een overwinning in de wacht te slepen, maar Will Anderson Jr. en de zijnen dachten daar anders over.

Alabama krijgt een klein tikje en zakt naar 3 in de AP Poll. Texas A&M kan ondanks het verlies, met opgegeven hoofd terug naar huis om de tweede helft van het seizoen in te zetten. Daarin treffen ze onder andere Ole Miss, Florida en LSU. Alabama heeft op zijn beurt ook lastige twee weken voor de boeg, met in de zowel de stoomtrein van Tennessee en een Mississippi State dat overloopt van vertrouwen.

Florida State Seminoles @ NC State Wolfpack (14) (17-19 NC State)

Wat een match kon worden om vertrouwen te tanken, werd voor NC State bijna een nachtmerrie. Vorige week verloor de Wolfpack nog tegen Clemson. Deze week zocht het revanche tegen een andere divisie-rivaal, Florida State. Deze laatste waren bezig aan een degelijk seizoen, maar verloren de week voordien ook van een ranked tegenstander, Wake Forest.

Aan de rust stond het 17-3 in het voordeel van Florida State. Devin Leary viel op de koop toe geblesseerd uit in het derde quarter, wel nadat hij de score gemilderd had tot 17-10. Het was de verdediging van NC State die de match won voor de Wolfpack. Na enkele cruciale stops, kreeg de offense scoremogelijkheden en alhoewel er geen touchdowns meer werden gescoord, konden ze wel drie field goals omzetten. Genoeg voor de voorsprong en ook onmiddellijk de eindscore. Het belang van hun defense werd nog eens extra onderstreept door twee interceptions op back-to-back drives van Florida State.

Het lijkt een constante deze week, maar ieder verlies die hier besproken werd was een zuur verlies. Ook voor Florida State. Nadat ze 17 punten scoorden in de eerste helft, kon het niets meer op het bord zetten na de rust. De aanval sputterde door turnovers en ook special teams had een brain fart met punter Mastromanno die puntte over de line of scrimmage. De Seminoles hadden hun eerste 4-0 start sinds 2015 maar verliezen nu tweemaal op rij. Volgende week wacht een nieuwe zware opdracht thuis tegen Clemson.

Bekijk ook zeker deze opmerkelijke trick play!

Overige wedstrijden

De Auburn Tigers gingen op bezoek bij het nummer 2 Georgia. In het eerste quarter leek het nog goed mee te kunnen, 0-0 stond het en aan de rust leek de schade beperkt (14-0). Na de rust gingen de Bulldogs als een pletwals over Auburn, eindstand 42-10 Georgia.

Pittsburgh mocht in Week 6 divisierivaal Virginia Tech ontvangen. De 2-3 Hokies maakten het spannend, aan de rust stond het 17-16 in het voordeel van Pitt. De Panthers diepten hun voorsprong uit tot 8 punten in het derde quarter, vooraleer de match volledig te beslechten in het vierde quarter. 45-29 Pitt.

Warning, warning, the Arkansas Razorbacks have checked out of the 2022 season. De hogs mochten op bezoek naar Mississippi State, die voor het eerst geranked waren dit seizoen. Wie dacht dat Arkansas zich zou herpakken na hun verlies tegen Alabama, sloeg de bal mis. Geen enkele minuut maakten ze aanspraak op de winst. 40-17 Mississippi State en zo is de miserie compleet in Fayetteville.

De Missouri Tigers verloren pas in het absolute slot van Georgia vorige week, deze week kreeg het de kans om Florida te verslaan. Ook hier maakten ze het weer spannend maar ze verloren met een touchdown verschil. 24-17 Florida.

De Red River showdown is een klassieker in college football. High scoring en altijd entertainment. Deze keer nam Texas deze verantwoordelijkheid 100% op zich. 49-0 is de zware eindscore. Voor Oklahoma het zwaarste verlies in deze onderlinge rivaliteit. En Quinn Ewers, die is best wel goed!

Washington verloor vorige week tegen UCLA en wou zich nu herpakken. Dat mislukte wel, want Arizona State won met 45-38, bye bye Huskies…

AP Poll Top 25

Minder zware veranderingen in de Top 25 deze week, maar toch enkele die noemenswaardig zijn.

De top 5 werd ietwat hervormd. Georgia heroverd zijn eerste plaats terwijl Alabama terugzakt naar plaats 3. Dit betekent ook dat Ohio State opklimt naar de tweede plaats. Clemson springt haasje over met Michigan, Clemson op 4 Michigan op 5.

Tennessee is misschien wel de morele winnaar van het weekend want hoewel geen top 10 team verloor, winnen zij twee plaatsen en klimmen op naar plaats 6. USC en Oklahoma State zien het niet graag gebeuren want hierdoor zakken zij elk een plaatsje naar 7 en 8.

UCLA en Mississippi State zijn de grootste stijgers van het weekend, beiden winnen zeven plaatsen, goed voor plaats 11 en 16!

Ook TCU, Syracuse (beide vier plaatsen), Kansas State en Cincinnati (beide drie plaatsen) zien hun ranking stijgen. Plaats 13 voor TCU, plaats 18 voor Syracuse, Plaats 17 voor Kansas State en plaats 21 voor Cincinnati.

Utah en Kentucky zien af, zij dalen beiden negen plaatsen naar 20 en 22. Niet zo erg als BYU, Washington en LSU want die zien we niet meer terug in de rankings.

We verwelkomen wel Texas op plaats 22 (gedeeld met Kentucky), Illinois op plaats 24 en James Madison op plaats 25. Voor Illinois is het de eerste keer sinds 2011 dat ze een ranking krijgen. James Madison speelt zijn eerste seizoen in de FBS en is al meteen een ranked team, iets om trots op te zijn!

Copyright ESPN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s