Podcast #109 – De Week van de G-Men met Cleveland Browns superfan Aram Gerits

on

Een upset in Londen, roughing the passer calls die uit het niets gecalld worden en RUN THE DAMN BALL! Drie thema’s waar we deze week rond werken in onze nieuwe podcast. Dirk, Frans en Rein ontvangen ook Limburger en wereldburger Aram Gerits, tevens een fervente Cleveland Browns fan. Hij baat sinds kort een TikTok account uit over de ins and outs van het football (NFL Belgium). Ga zeker eens kijken! 

Het laatste kwartier wordt gevuld door onze nationale footballtrots Tibo Debaillie, DE bij de BC Lions in de Canadian Football League. Redacteur Frans zocht hem op in Vancouver en polste naar zijn ervaringen als prof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s