AFCB Week 6 Betting Tips

Dirk kan spreken van een constante prestatie, voor de 5e week op rij is hij 1-2. Tot daar het “positieve” nieuws. Teddy Bridgewater moest na 1 passplay al van het veld en dus een 7e ronde rookie 3rd stringer under center bij de Dolphins. Weg winstkansen dus. Ook de Lions werken niet mee, voor het eerst scoren ze gewoon geen punten en halen ze de over niet. De sure fire 49ers zijn dan ook maar een doekje voor het bloeden.

Voor Frans weer een plus week (2-1) dankzij een perfecte eindstand bij Bengals (+3) @ Ravens (17-19) en de blowout van de 49ers. Zijn vertrouwen in de Rams was misplaatst, maar vooral de defensive performance van de Cowboys haalden hem onderuit.

Dirk (5-10)

Cardinals @ Seahawks over 51: Voor de tweede week op rij spelen we op een over, en deze keer zijn we wel heel zeker dat er 2 zwakke defenses op het veld staan. Hopelijk gaat Geno Smith verder op zijn elan en mag Kyler al vroeg in de wedstrijd zijn duivels beginnen te ontbinden. We hopen hier op een ouderwetse shootout. Enigszins bemoedigend nieuws voor Dirk, dit is ook de best bet van Alexander.

Bengals (-1) @ Saints: De Bengals zitten in een must win spot. Ze zijn nu 2-3 en mogen als verliezend SB finalist stilaan onder stoom komen. De Saints mogen voor Dirk hun Zwitsers zakmes best wel eens een week opbergen.

Browns (-3-) @ Patriots We zien deze bet staan in ons zwarte boekje, maar hebben er hoe langer hoe minder vertrouwen in. De Browns hebben een paar tough losses gehad en zijn beter op het veld dan op papier. -3 is best stevig op verplaatsing bij de Patriots, en Bill Belichick verliest niet graag tegen een team dat hem buiten gegooid heeft. We hopen dat de Browns de vorige match van Zappe goed bekeken hebben, en hem kunnen kortsluiten. Laat Nick Chubb dan maar de rest doen.

Frans (8-7)

Ravens (-5) @ Giants: Baltimore moet stoppen met klooien en eens een degelijke afgetekende win op het bord zetten. Even de Giants op hun homefield van de wolk halen.

Cowboys (+5) @ Eagles: Vorige week tegen de defense van Dallas gewed en daar mijn vingers aan verbrand. De Eagles spelen al enkele weken met vuur, kunnen misschien wel winnen, maar die spread is te veel.

Broncos @ Chargers (-5.5) : De Chargers hebben te veel wapens om door de inepte Broncos gestopt te worden. Enige voorwaarde om die spread te halen is dat Staley de bus mist naar het stadium. Eerder een bet tegen de Broncos dan alleen maar voor de Chargers.

De Best Bet van Alexander (4-1):

Cardinals @ Seahawks over 51: De betting trends in deze matchup zijn heel moeilijk toe te passen, dus geen spread pick deze week, maar Seattle is een absoluut over-team dit seizoen, dus ride the streak till it’s over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s