PODCAST #110: De week van het jaar te veel?

Voor de tweede week op rij is er een gaststem in de podcast. Onze Nederlandse AFCB’er Gerrit-Jan maakt nog eens zijn opwachting om week 6 mee te bespreken. Ook het verlies van de Packers komt aan bod, en daarom is ook Jan weer van de partij om zijn team op de rooster te leggen. De transfer van Robbie Anderson van Carolina naar Arizona komt aan ook aan bod. Naast Packers – Jets worden ook Eagles – Cowboys en de kraker Chiefs – Bills besproken.  Zoals gewoonlijk kijken we ook met een schuin oog op de college actie van dit weekend en geven we luisteraars betting tips die dit jaar helaas op niets uitdraaien. Afsluiten doen we zoals gewoonlijk met onze winners en losers van de voorbije week. Check it out!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s